Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Istrate, din nou medaliat cu aur Luptătorii de la CS Shobu Constanţa, de cinci ori pe podium la Campionatul European (galerie foto)

ro

25 Jul, 2019 00:00 4267 Marime text
CS Shobu Constanţa a participat cu patru sportivi, din cele două dojo-uri, Constanţa şi Cumpăna (şi toţi au urcat pe podium) la Campionatul European Open la Karate Kyokushin, care a fost găzduit de Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu.
 
Antrenor la dojo-ul din Cumpăna, arbitru, dar şi multiplu campion naţional şi european, Bogdan Istrate a reuşit să cucerească din nou aurul, la kata. Georgiana Pescaru (antrenor la dojo-ul din Cumpăna, arbitru şi competitor) a obţinut medalia de bronz la kata avansat, categoria senioare. Robert Ivaşcu (multiplu campion naţional, sportiv al dojo-ului Shobu Cumpăna), antrenat de senpai Bogdan Istrate, a devenit vicecampion continental la kumite, categoria +55 kg / 12-13 ani. Robert Mircioiu (luptător al dojo-ului Shobu Constanţa, pregătit de senpai Alexandru Mitea) a obţinut două medalii de bronz, una la kata, una la kumite.
 
La Campionatul European, pe lângă sportivi, CS Shobu a avut şi reprezentanţi în corpul de arbitri: sensei Aurel Potcovuţă (4 Dan Kyokushin Karate), senpai Bogdan Istrate (2 Dan Kyokushin Karate), senpai Alexandru Mitea (1 Dan Kyokushin Karate) şi senpai Georgiana Pescaru (1 Dan Kyokushin Karate).
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii