Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Bine ai venit în rândurile noastre!“ „Hagi“ s-a întors la Farul

ro

27 Feb, 2017 00:00 4767 Marime text
Liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul Constanţa, se întăreşte cu mijlocaşul Robert Neagoe (34 de ani). Este vorba de o revenire la Constanţa a experimentatului fotbalist, care a mai jucat în două rânduri pe litoral, la FC Farul, între 2011 şi 2012 şi între 2014 şi 2015.
 
„Suporter Spirit Club Farul Constanţa anunţă cu bucurie un nou transfer! Este vorba despre revenirea la Farul a mijlocaşului ofensiv Robert Gabriel Neagoe, venit din postura de jucător liber de contract. Poreclit «Hagi» de către suporterii farişti, datorită tehnicităţii şi inteligenţei sale în joc, Robert Neagoe reprezintă o achiziţie importantă şi un jucător care va contribui din plin la primul obiectiv al echipei, promovarea în Liga a III-a! Salutăm acest transfer, îi mulţumim lui Robert pentru încrederea pe care a arătat-o faţă de proiectul SSC Farul şi îi urăm mult succes! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, s-a postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
Robert Neagoe este născut în Piteşti, are 1,80 m înălţime şi joacă mijlocaş ofensiv sau mijlocaş stânga. În afară de FC Farul, CV-ul său mai cuprinde formaţii precum FC Argeş, Internaţional Piteşti, Dacia Mioveni, Royal Anwerp, Steaua, Gloria Bistriţa, FC Asil Lysi, ACSMU Iaşi, Digenis Morphou, SCM Argeşul Piteşti şi CF Brăila. „Putem spune că am adus încă un farist alături de noi!“, „Bine ai venit în rândurile noastre!“ şi „Bravo, Robert, că nu ai uitat de unde ai plecat, mult succes în echipa Farul Constanţa!“, au fost câteva dintre urările de bun venit ale fanilor constănţeni.
 
Sâmbătă la prânz, SSC Farul ar fi trebuit să întâlnească într-un meci amical, pe terenul Metalul din Constanţa, CS Năvodari, vice-lidera Ligii a 4-a. Partida nu s-a mai disputat însă, din pricina ploii, care ar fi afectat foarte mult terenul Metalul, în caz că se juca pe el în aceste condiţii. Confruntarea a fost reprogramată pentru marţi, 28 februarie, de la ora 16.00, pe terenul Farul 2. Sâmbătă, 4 martie, SSC Farul va susţine ultimul amical înaintea reluării campionatului, urmând a juca în deplasare, de la ora 12.00, cu Viitorul Fântânele, ocupanta locului trei în Liga a 4-a.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii