Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele s-au epuizat din prima zi Meciul FC Viitorul - Steaua, de sâmbătă, se dispută cu casa închisă

ro

18 Mar, 2016 00:00 1415 Marime text
Confruntarea FC Viitorul - Steaua, care se joacă sâmbătă, 20 martie, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, se va disputa cu casa închisă. Toate biletele s-au epuizat de ieri, în prima zi în care au fost puse în vânzare. 

Partida începe la ora 20.30 şi se joacă în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. „Toate biletele puse în vânzare la tribuna I, tribuna a II-a şi peluze s-au epuizat, astfel că partida se va disputa cu casa închisă. Mulţumim pe această cale tuturor abonaţilor şi suporterilor noştri pentru interesul şi fidelitatea cu care ne susţin necontenit şi, totodată, regretăm faptul că nu am putut face faţă tuturor cererilor de bilete“, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi. În clasament, FC Viitorul se află pe locul cinci, cu 24 de puncte, iar Steaua ocupă poziţia a treia, cu 26 de puncte.

Nu invidiază nicio echipă

„Va fi un meci frumos, contra unei echipe de tradiţie a fotbalului românesc. Jucăm însă acasă şi ne dorim cele trei puncte. Sunt importante atât pentru noi, cât şi pentru ei. Sper ca, de data aceasta, să reuşim să ne impunem. Ştim că nu ne va fi uşor, Steaua având un lot foarte bun şi un antrenor valoros. Nu avem însă de invidiat nimic la nicio echipă din Liga 1, suntem foarte buni şi am demonstrat că ştim să jucăm fotbal. În cele trei meciuri de până acum cu Steaua, am fost mai buni, chiar dacă am pierdut. Meritam mult mai mult“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

S-a lovit şi Nicoliţă

În privinţa efectivului de jucători, Hagi a spus că va absenta Cernat, accidentat, în vreme ce Pablo de Lucas şi-a revenit, iar Florin Tănase e pe drumul cel bun, după ce ambii s-au confruntat cu probleme medicale în această săptămână. La antrenamentul de ieri, s-a lovit însă Nicoliţă. „Indiferent dacă lipseşte unul sau altul, eu nu mă plâng. Sperăm să facem o formulă de echipă bună cu Steaua. Băieţii cred în ei“, a mai spus Hagi.

„Ar fi cazul să o batem şi noi pe Steaua”

„Se întâlnesc două echipe care vor să câştige. Sper ca noi să fim cei care se vor impune. Ar fi cazul să o batem pe Steaua, după trei partide precedente în care am dominat, dar nu am avut câştig de cauză“, a arătat mijlocaşul Ioan Filip. „Va fi un meci interesant, între două echipe bune. Steaua pare într-o formă mai bună decât noi, dar vrem să câştigăm. Ar trebui să iasă un meci bun“, a spus şi stoperul Herold Goulon.

Etapa începe astăzi 

Etapa a treia din play-off începe astăzi, când se dispută meciul Astra Giurgiu - ASA Tg. Mureş, de la ora 20.30. De la aceeaşi oră, luni a fost programată ultima partidă a rundei, Dinamo - Pandurii Tg. Jiu. Clasamentul este următorul: 1. Astra - 29p, 2. Pandurii - 28p, 3. Steaua - 26p, 4. Dinamo - 26p, 5. Viitorul - 24p, 6. ASA - 20p.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii