Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic şi Phoenix Știinţa, meciuri la Constanţa, în weekend, în Liga Naţională

ro

11 Jan, 2020 00:00 1455 Marime text

Reprezentantele Constanţei în Liga Naţională de baschet, formaţia masculină BC Athletic şi cea feminină Phoenix Știinţa, susţin în acest weekend noi meciuri de campionat, ambele echipe jucând pe teren propriu, în Sala Sporturilor.
 
În etapa a 13-a din grupa B (penultima rundă - şi ultima pe teren propriu - a primei fazei din actualul sezon), BC Athletic (locul 4, cu 17 puncte) întâlneşte sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 17.00, CSM Mediaş (locul 3, cu 21 de puncte). „Gladiatorii din Tomis continuă cursa pentru menţinerea pe locul 4 al Grupei B, orice punct acumulat fiind important în clasamentul final cu două etape rămase de jucat. Este un meci important în care Constanţa va căuta să obţină a treia victorie consecutivă pe teren propriu. Sâmbătă, meci tare la Sala Sporturilor din Constanţa! Intrarea este gratuită“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Aflate pe locul doi, cu 8 puncte, în grupa B a campionatului, fetele de la Phoenix Știinţa joacă duminică, 12 ianuarie, de la ora 18.00, cu CSM Alexandria, ultima clasată, pe poziţia a şaptea, fără niciun punct. Meciul este primul din partea secundă a Ligii Naţionale.    
 
„După ce am jucat alături de cele mai bune echipe din România, a venit acum momentul să punem în valoare experienţa acumulată în ultimele luni. Duminică, dăm startul părţii a doua a campionatului, unde avem ca obiectiv primele două locuri ale clasamentului. Meciul de debut este unul extrem de important pentru noi, mai ales că întâlnim CSM Alexandria, formaţia care, practice, ne-a oprit în acest sezon din cursa de calificare între cele mai bune sase echipe din România. Fără să promitem răzbunare, suntem siguri că, de această data, lucrurile vor sta altfel decât până acum, la finalul meciului de duminică. Și, pentru că vrem să ne asigurăm că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru o victorie la debutul în faza a doua a campionatului, mizăm încă o dată pe suportul vostru, cei care ne susţineţi necondiţionat la fiecare meci“, este mesajul Phoenix Știinţa.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistele de la Phoenix Știinţa Constanţa au învins CSTBV Olimpia Braşov. BC Athletic, înfrângere în meciul cu CSM Galaţi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii