Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanţa, un nou turneu câştigat în circuitul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball 2019 (galerie foto)

ro

17 Sep, 2019 00:00 2605 Marime text

La Bucureşti s-a disputat turneul Raiffeisen Bank Mega Mall Streetball, din circuitul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball 2019, iar la Open masculin s-a impus BC Athletic Constanţa.

Echipa de pe litoral a evoluat în formula Virgil Stănescu, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău şi Adrian Trandafir. În finală, BC Athletic Constanţa a dispus de 3x3 Bucharest (Bogdan Cezar Sandu, Baris Aktas, Leonard Filip, Andrei Grosu) cu 19-14, iar în semifinală a învins Steaua Bucureşti cu 21-15. Totodată, Virgil Stănescu a fost desemnat MVP al competiţiei.

„BC Athletic cucerește Bucureștiul! Jucătorii noştri fac un turneu senzațional și își mai trec în palmares încă o ediție din circuit!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
Echipa constănţeană a anunţat două noi transferuri pentru noul sezon: Victor Dudaş şi Christian Chițu.

„Fost adversar în Arena Gladiatorilor cu echipa satelit a Stelei, fost jucător U18 al României, Victor Dudaș se alătură Gladiatorilor din Tomis începând cu sezonul 2019-2020. Christian Chițu este unul dintre cei mai de perspectivă tineri jucători care au făcut parte și din lotul României U-18“, este mesajul BC Athletic.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii