Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanța s-a impus și la ultima etapă înainte de finala circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2019

ro

29 Jul, 2019 21:09 1549 Marime text
În ultima etapă de baschet 3 la 3 (cea de la Ploiești) înainte de finala circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2019 la masculin s-a impus BC Athletic Constanța.

Formația de pe litoral a triumfat pentru a treia oară într-o rundă din circuitul național de streetball 2019.

BC Athletic Constanța cucerește și Ploieștiul! Gladiatorii din Tomis dau calculele hârtiei peste cap și fac o zi eliminatorie senzațională cu victorii împotriva CSM București (2) și Dinamo Știința București (1), echipa favorită a turneului care se identifică și cu naționala României de baschet 3x3! Mulțumim tuturor pentru mesaje, pentru susținere și încurajări!, a fost mesajul clubului constănțean.


Din echipa de pe litoral (team manager, Andrei Talpeș) au făcut parte Virgil Stănescu, Adrian Trandafir, Alin Andrieș și Cezar Bărăgău.

În finală, BC Athletic a dispus de Dinamo Știința cu 20-18.

Cabron a fost prezent la eveniment și le-a înmânat premiile celor mai buni jucători.

Flori Diaconu (la open feminin) și Virgil Stănescu (la open masculin) au fost desemnați cei mai buni jucători ai turneului, primind titlul de Tissot MVP și câte un ceas 3×3 realizat de către marca elvețiană și oferit de către importatorul și distribuitorul oficial Albini Prassa.

Foto: Sport Arena Streetball (Adel Al-Haddad)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii