Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanța a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSO Voluntari. Eșec și pentru Phoenix Știința

ro

30 Nov, 2019 20:16 2640 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța a susținut în această seară meciul de pe teren propriu cu CSO Voluntari, din etapa a opta a Ligii Naționale.
 
Victoria le-a aparținut oaspeților, scor 85-78, după ce la pauză a condus Athletic cu 39-34!

Pe seturi, scorul meciului Athletic - Voluntari a fost 19-13, 20-21, 15-29, 24-22.

Pentru echipa de pe litoral au marcat K. Kilgore - 18p, R. Williams - 15p, C. Chițu - 11p, A. Trandafir - 9p, F. Ambadiang - 7p, G. Păun - 6p, D. Bryant - 5p, V. Dudaș - 5p, C. Mâinea - 2p,

BC Athletic a început curajos meciul cu lidera grupei B din Liga Națională de Baschet însă nu a putut menține avantajul de la pauză până la final. CSO Voluntari se impune cu 85-78 iar BC Athletic se pregătește de următoarele meciuri, în deplasare la Miercurea Ciuc și ultimele două de pe teren propriu cu CSM Tg Jiu și CSM Focșani! Mulțumim tuturor pentru susținere, mulțumim Constanța!, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.

Și echipa feminină Phoenix Știința Constanța a avut meci în Liga Națională, în deplasare cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (campioana României), în fața căreia a pierdut la scor, 35-78 (pe sferturi 6-20, 8-17, 9-14, 12-27). Pentru echipa de pe litoral au marcat lauren Brozoski - 21p, Donasja Scott - 8p, Katarina Matijevic - 4p, Vladinka Erak - 2p. 

Chiar dacă nu ne-am luat revanșa din punct de vedere al punctelor puse în joc și o înfrângere va rămâne întotdeauna o înfrângere în statistici, noi suntem mulțumiți de felul cum ne-am prezentat contra celei mai bune echipe din România și totodată campioana naționalăen-titre. Și asta mai ales după corecția usturătoare pe care am suferit-o la prima partidă din această ediție de campionat, pe teren propriu. Important pentru noi este că și în ciuda înfrângerii am avut încă o dată de învățat, așa cum încercăm să facem după fiecare partidă pe care o disputăm, indiferent de adversar, rezultat sau de miză, este mesajul Phoenix Știința.

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii