Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliştii de la BC Athletic au astăzi primul meci oficial din noul sezon. Întâlnesc la Constanţa Rapid Bucureşti

ro

26 Sep, 2018 00:00 1350 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte miercuri, 26 septembrie, de la ora 19.00, meciul de baschet masculin dintre BC Athletic Constanţa şi CS Rapid Bucureşti, contând pentru prima manşă a turului întâi din Cupa României. Intrarea spectatorilor este liberă. Returul este programat pe 29 septembrie, în capitală.
 
„Debutul cu Rapid va fi foarte greu. Întotdeauna, primul meci oficial este dificil. Am avut meciuri amicale, dar partidele oficiale sunt altceva. Apar tracul şi presiunea. Rapid este o echipă valoroasă, dar sperăm să facem o dublă manşă bună şi să ne calificăm în turul secund al Cupei“, a punctat antrenorul principal al BC Athletic, Alexandru Olteanu. 
 
„Cum am spus şi la finele sezonului trecut, împreună cu colegii mei ne pregătim nu pentru un sprint, ci pentru un maraton. Ne aşteaptă zece luni foarte lungi. La modul cum se prezintă lotul de jucători, eu zic că vom fi competitivi. Nu am emoţii în această privinţă. Am reuşit să creăm un grup în care experienţa se îmbină foarte bine cu tinereţea. Vrem să facem o figură frumoasă în faţa publicului constănţean, care sperăm să fie într-un număr mare la Sala Sporturilor, atât miercuri, cât şi în tot sezonul“, a declarat şi Bogdan Ivanovici, antrenor secund.
 
„Eu vin după o accidentare şi vreau să mulţumesc antrenorilor şi conducerii BC Athletic pentru că au dat dovadă de înţelegere faţă de această situaţie. Aceasta a fost principalul motiv pentru care am ales să vin la Constanţa. Am venit cu inima deschisă. Vrem să ne atingem obiectivele. Cred că vom face un sezon bun. Echipa are energie, suntem toţi tineri, apropiaţi de vârstă şi, dacă reuşim să transformăm această energie într-un lucru pozitiv pentru noi, cred că vom avea succes. Rapid are o tradiţie în baschet. Vom pregăti bine partida. Cred că, având şi ajutorul publicului, vom obţine un rezultat pozitiv“, a precizat şi jucătorul Georgian Păun.
 
„Consider că avem un lot foarte bun. Doar împreună putem creşte ca o echipă şi să facem rezultate bune pentru Constanţa. Când alegi să faci un sport, ai mereu presiune. Vrei mereu să ajungi în top. Eu am căpătat experienţă în cei opt ani de când sunt baschetbalist profesionist. În disputa cu Rapid, fiind prima oficială din noul sezon, fanii vor avea aşteptări mari de la BC Athletic. Noi nu suntem încă suficient de omogeni, ceea ce ne poate pune probleme. Sperăm să facem un meci bun şi să decidem calificarea din prima partidă“, a punctat un alt baschetbalist de la BC Athletic, Alin Andrieş. 
 
Citeşte şi:
 
Baschetbaliștii de la Athletic Constanţa joacă miercuri cu Rapid Bucureşti. Gladiatorii din Tomis vor să facă o figură frumoasă în noul sezon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii