Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliştii de la Athletic, meci în Sala Sporturilor, în Liga 1 „Gladiatorii“ şi „Vulturii“, din nou faţă în faţă la Constanţa

ro

03 Feb, 2018 00:00 1434 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte duminică, 4 februarie, de la ora 18.30, meciul de baschet masculin BC Athletic Constanţa - CN Aurel Vlaicu Bucureşti, contând pentru etapa a treia a fazei semifinale din Liga 1.

Este al treilea meci pe care îl va susţine BC Athletic în această fază a campionatului, după 93-67 la Constanţa cu CSM Ploieşti şi 83-91 în deplasare cu CSM Sighet. „Gladiatorii“ constănţeni şi „Vulturii“ de la CN Aurel Vlaicu au dus lupte susţinute şi în sezonul regulat, iar pe 2 decembrie 2017 formaţia din capitală s-a impus pe litoral, luându-şi revanşa pentru eşecul din Bucureşti!
 
Partida-derby de acum două luni s-a jucat în etapa a şaptea a campionatului, adversarele ocupând primele două locuri în clasament. BC Athletic se impusese în toate cele şase meciuri susţinute anterior, în vreme ce formaţia din capitală avea cinci victorii şi un singur eşec, înregistrat pe teren propriu tocmai în compania constănţenilor! CNAV a câştigat cu 74-69, pe sferturi 13-19, 11-26, 26-19, 24-5. BC Athletic a cedat pe final, în ultimele minute, după ce a condus la pauză cu 45-24, înaintea ultimului sfert era în avantaj cu 64-50, iar cu două minute înaintea fluierului de final avea 67-65!
 
„Pentru BC Athletic continuă meciurile tari pe teren propriu. Primim vizita celor de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu din Bucureşti, într-un meci în care echipa din capitală îşi joacă punctele pentru obiectivul la Turneul Final, iar BC Athletic orgoliul din meciul precedent, din faza grupelor, atunci când CNAV a revenit după un avans la pauza mare de 25 de puncte pentru Athletic şi a plecat cu victorie de la Constanţa! Meci tare, în weekend, la Sala Sporturilor, unde BC Athletic va răspunde apelului... cu taxă inversă! Gladiatorii şi Vulturii se reîntâlnesc în arena de la malul mării!“, au postat pe Facebook cei de la BC Athletic.
 
Tot duminică, 4 februarie, echipa feminină de baschet Phoenix Constanţa susţine meciul din etapa a treia a fazei semifinale a Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, ACS KSE Tg. Secuiesc.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citeşte şi:
 
S-au văzut câştigători prea devreme Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa, duş rece pe teren propriu cu CNAV Bucureşti (galerie foto+video)

Debut fast pentru „Gladiatori“ în faza semifinală Unde s-a făcut diferenţa în meciul dintre BC Athletic Constanţa şi CSM Ploieşti (galerie foto)

UPDATE Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa au meci astăzi cu CSM Sighet (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii