Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa rămân neînvinşi în Cupa României. Patru victorii din patru (galerie foto)

ro

26 Oct, 2018 00:00 1170 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa s-a calificat în turul trei al Cupei României, după ce a trecut în etapa a doua a competiţiei de ACS Tg. Jiu, printr-o dublă victorie: 70-67 în deplasare, 93-68 pe litoral.

Formaţia constănţeană aşteaptă acum următorul adversar din Cupă, încrezătoare că, indiferent de numele acestuia, va avea o evoluţie bună. „Ca şi la Tg. Jiu, în tur, am început greu şi meciul de la Constanţa cu ACS, dar, după pauză, lucrurile s-au schimbat în bine. Am intensificat puţin apărarea, am câştigat câteva mingi uşoare şi practic de acolo ne-am distanţat şi am câştigat partida. Am fost puţin supărat după prima repriză, întrucât n-am pus în practică nimic din ce am pregătit la antrenamente, iar drept dovadă la pauză am fost conduşi pe tabelă.

Banca noastră a fost însă de 12, ceea ce s-a văzut de la sfertul trei în sus, când adversarii noştri au căzut fizic, iar noi am fost destul de proaspeţi şi am avut câştig de cauză. Era foarte important să ne impunem. Încă lucrăm la omogenizarea lotului. Îmi place să joc în 12 jucători, dacă se poate. E bine că ne-am calificat în turul trei, iar, indiferent cu ce echipă vom cădea, la Constanţa va fi show. Dacă va fi o echipă din primele opt, cu atât mai bine, publicul va vedea un spectacol adevărat“, a declarat Alexandru Olteanu, antrenorul principal al BC Athletic.
 
„BC Athletic Constanța rămâne neînvinsă în Cupa României și se impune și în returul cu ACS Târgu Jiu. Vor urma meciuri și mai grele pentru Gladiatorii din Tomis în Cupa României, iar, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 18.00, «We Think Pink», «We Wear Pink» în luna în care ne alăturăm celor care luptă împotriva cancerului! Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în Arena Gladiatorilor! BC Athletic merge mai departe în Cupa României alături de suporteri, neînvinsă!“, este mesajul clubului.
În turul întâi al Cupei României, BC Athletic a realizat două victorii în compania formaţiei Rapid Bucureşti, 80-48 la Constanţa şi 81-57 în deplasare. Formaţia de pe litoral a susţinut până acum şi două meciuri în Liga Naţională, grupa B, ambele pierdute: 68-95 cu CSO Voluntari (în deplasare) şi 77-83 cu CSM Mediaş (acasă).
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii