Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliștii de la Athletic Constanța încep meciurile din Cupa României

ro

07 Nov, 2020 00:00 3222 Marime text
  • Formația de pe litoral a fost repartizată în grupa B a Cupei României și va evolua la Oradea.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Constanța participă în perioada următoare la turneul preliminar al Cupei României, ediția 2020/2021.
 
Formația de pe litoral a fost repartizată în grupa B și va evolua la Oradea, alături de CSM CSU Oradea, CSMU Craiova, CSA Steaua București și CSM VSKC Miercurea Ciuc. Trei dintre aceste confruntări vor fi televizate: BC Athletic - CSMU Craiova (duminică, 8 noiembrie, de la ora 20.00), BC Athletic - CSA Steaua București (joi, 12 noiembrie, de la ora 20.30), BC Athletic - CSM VSKC Miercurea Ciuc (vineri, 13 noiembrie, de la ora 16.00). O parte a meciurilor din  turneele preliminare găzduite de Oradea, Sibiu și București vor fi transmise in direct de Digi Sport, unele dintre acestea preluate si de posturile Look Sport.  
        
”Joi a fost ultima zi în care BC Athletic s-a antrenat la Constanța. Echipa a plecat în cursul acestei dimineți (n.r. vineri) spre Oradea, iar duminică vom susține primul meci oficial din această campanie de Cupa României. Meci dificil, duminică, 8 noiembrie, de la ora 20.00, în compania celor de la SCM Craiova, în direct pe Digi Sport 2!”, a fost mesajul clubului constănțean.  
 

Niciun caz de infecare Covid-19 în lot

 
De asemenea, BC Athletic Constanța a informat că a primit rezultatele ultimei testări COVID-19, la 48 de ore înainte de competiție, toți cei testați fiind negativi conform unității spitalicești unde s-a efectuat testarea. ”Până în prezent, Gladiatorii din Tomis nu au avut niciun caz de infectare în cadrul lotului”, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
Citește și:

Baschetbaliștii de la Athletic Constanța se pregătesc de evoluțiile din noul sezon al Cupei României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii