Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa Constanţa joacă la Tg. Secuiesc pentru primul loc al clasamentului

ro

06 Mar, 2020 00:00 2370 Marime text
 
Graţie victoriei de la Constanţa cu Agronomia Bucureşti, echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa a urcat de pe locul trei pe doi în clasamentul Ligii Naţionale, Grupa B, cu 26 de puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc, formaţia de pe prima poziţie, cu 27 de puncte.  
 
„Sacrificiile făcute în ultimele luni şi efortul depus în sala de antrenament ne-au adus aseară (n.r. miercuri seară) o binemeritată răsplată. Am bifat cea de a opta victorie consecutivă pe teren propriu în Liga Naţională de baschet feminin şi ne pregătim să încheiem faza a doua a campionatului fără să fi cunoscut înfrângerea acasă, în Sala Sporturilor. Iar cifrele favorabile nouă ar putea continua, însă preferăm să amânăm celebrarea lor pentru că mai avem încă mult de muncă până a ajunge la nivelul de performanţă pe care ni-l dorim. Pentru noi greul abia acum începe. Duminică jucăm pentru primul loc al clasamentului la Târgu Secuiesc şi apoi dăm examenele finale din ultima fază a campionatului, în care trebuie să arătăm că avem valoarea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele propuse“, este mesajul clubului constănţean. Meciul ACS KSE Tg. Secuiesc - Phoenix Știinţa Constanţa se joacă duminică, 8 martie, de la ora 18.00.
Derby-ul primelor două locuri, cu echipă de pe litoral implicate, se va înregistra în acest weekend şi în întrecerea masculină a Ligii Naţionale, Grupa Albastră. Astfel, BC Athletic Constanţa (locul 1, cu 23 de puncte) va întâlni sâmbătă, 7 martie, de la ora 17.00, pe teren propriu, CSM Tg. Jiu (locul 2, cu 22 de puncte).
 

Derby al primelor două locuri şi pentru BC Athletic

 
„Gladiatorii din Tomis revin după o lungă perioadă pe teren propriu. După ce s-au impus în deplasare cu CSM Miercurea Ciuc, jucătorii antrenaţi de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici şi Mihai Vladimir se pregătesc de cel mai tare meci al Grupei Albastre. Sâmbătă, 7 Martie, Ora 17.00, BC Athletic Constanţa dă piept cu CSM Târgu Jiu în meciul care poate decide primul loc din Grupa Albastră. Meci dificil pentru Gladiatorii din Tomis! Intrarea este gratuită!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Baschetbalistele de la Phoenix Știinţa Constanţa au câştigat şi meciul cu Agronomia Bucureşti

La baschet, Athletic Constanţa a triumfat pe terenul echipei CSM VSKC Miercurea Ciuc, în Liga Naţională
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii