Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, trei victorii din trei în Liga Națională

ro

29 Nov, 2020 19:38 2230 Marime text

 
  • Pentru al doilea meci consecutiv, Nikia McDonald, de la echipa constănțană, a fost desemnată cea mai bună jucătoare de pe teren.

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a câștigat primele trei meciuri jucate în sezonul 2020 / 2021 al Ligii Naționale.

După 66-50 cu Agronomia București și 75-46 cu Rapid București, a urmat, astăzi, un nou succes, 70-43 (22-8, 18-14, 17-14, 13-7) cu CS Municipal Alexandria.  

În această ultimă partidă, pentru chipa e pe litoral a marcat Nikia McDonald - 24p, Bianca Voica-Nagy - 11p, Jordan Hawkins - 8p, Andreea Beldian - 7p, Denia Stewart - 6p, Nicoleta Mititelu - 5p, Denisa Vați - 5p și Denisa Fota - 4p.      

Trei victorii din trei posibile în LNBF!

Start perfect de campionat pentru fetele noastre, care au încheiat astăzi primul turneu al sezonului cu victorii pe linie, după ce au trecut și de CS Municipal Alexandria cu 70 la 43.

Chiar dacă au jucat fără întrerupere timp de trei zile, oboseala abia dacă și-a făcut simțită prezența în evoluția echipei.

Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât fiecare dintre cele trei victorii a venit după o dominare aproape totală în teren.

Pentru fetele noastre urmează acum o scurtă pauză în care se vor bucura cu moderație, pentru că urmează în scurt timp noi provocări în campionat, pe care sperăm să le depășim tot cu fruntea sus, se arată pe pagina de Facebook a echipei constănțene.


Pentru al doilea meci consecutiv, Nikia McDonald a fost desemnată de departe cea mai bună jucătoare de pe teren, reușind să termine confruntarea contra Municipalului din Alexandria cu o eficiență de 24.

Cu 24 de puncte și 11 recuperări reușite în partida de astăzi, Nikia și-a trecut în cont încă un double double, al șaselea din acest sezon.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii