Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța, pe locul patru la finele sezonului regulat

ro

23 Mar, 2022 20:43 1771 Marime text
 
  • Formația de la malul mării a câștigat meciul din deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc.  
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a susținut în această seară, în deplasare, meciul din Liga Națională cu ACS KSE Tg. Secuiesc.
 
Confruntarea s-a încheiat cu victoria clară a formației de pe litoral, scor 78-40, iar, în urma acestei victorii, Phoenix CSU Simona Halep a realizat performanța de a încheia sezonul regulat pe locul patru.
 
Oaspetele au condus și la pauză, cu 44-21, iar pe sferturi scorul în întâlnirea Tg. Secuiesc - Constanța a fost 15-20, 6-24, 13-15, 6-19.   

Pentru formația de pe litoral au înscris: Nicoleta Mititelu – 19p, Sara Hinriksdottir – 19p, Ciara Rosten – 12p, Jade Vega – 10p, Bianca Fota – 7p, Andreea Beldian – 3p, Evelina Petrof – 3p, Denisa Fota – 3p și Bianca Voica-Nagy – 2p.  
 

După mai bine de zece ani de muncă, numeroase piedici și sacrificii, în această seară am reușit să înregistrăm o nouă performanță unică pentru baschetul constănțean.
 
Ocuparea locului 4 la finalul sezonului regulat în LNBF ne permite să luptăm în continuare cu șanse mare pentru cea mai bună clasare din istorie a unei formații din Constanța în elita baschetului din România.
 
Chiar dacă mai avem destule lupte de dat până la îndeplinirea acestui obiectiv, avem satisfacția că performanța pe care am promis-o în fiecare an al existenței noastre am îndeplinit-o indiferent de contextul dat, este mesajul clubului de la malul mării.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii