Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep, victorie în primul meci din duelul cu CSU Cluj-Napoca

ro

21 Apr, 2021 17:45 2629 Marime text
 
  • Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa evoluează în turneul locurilor 5-8 din play-off-ul Ligii Naţionale.  
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa întâlneşte CSU Cluj-Napoca în prima fază a turneului locurilor 5-8 din play-off-ul Ligii Naţionale.

Primele două meciuri au fost programate la Constanţa, iar astăzi, în partida de debut, Phoenix CSU Simona Halep s-a impus cu 94-56, la pauză 59-27.

Pe sferturi, scorul în duelul Constanţa - Cluj-Napoca a fost 32-8, 27-19, 24-7, 11-22.

Pentru echipa gazdă au marcat Shereen Sutherland - 22p, Nicoleta Mititelu - 17p, Tierra Henderson - 17p, Bianca Voica-Nagy - 10p, Denisa Fota - 9p, Andreea Beldian - 8p, Bianca Fota - 6p şi Anna Kelly - 5p.  
  

Astăzi începem „lupta“ pentru cea mai bună clasare din scurta istorie a Phoenix CSU Simona Halep, dar și a baschetului feminin constănțean în primul eșalon al României.
 
În Sala Sporturilor din Constanța, timp de două zile, sunt programate primele noastre confrutările din faza play-off-ului pentru clasament al Ligii Naționale.
 
Adversară în această dublă întâlnire ne va fi Universitatea Cluj Napoca, una din formațiile de tradiție ale baschetului feminin din România. Acest lucru contează însă mai puțin acum și avem convingerea că vom reuși să valorificăm la maximum avantajul terenului propriu, astfel încât la ultimul fluier al arbitrului să obținem încă de la Constanța calificarea în faza următoare a play-off-ului.
 
Cele două partide sunt programate miercuri și joi, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 16.
 


Din cauza condițiilor pandemice, accesul publicului în tribune la aceste partide este strict interzis, a fost mesajul clubului constănţean dinaintea meciului de astăzi.

 
Dacă, după cele două partide de la Constanţa, scorul va fi 1-1 şi va fi nevoie de meciul decisiv, acesta se va disputa la Cluj, marţi, 27 aprilie, de la ora 18.00.
 
Cealaltă întâlnire din turneul locurilor 5-8 este CSM Târgovişte - CS Agronomia Bucureşti.   

Am debutat cu dreptul în play-off-ul pentru locurile 5-8 în clasamentul Ligii naționale la baschet feminin. Chiar dacă emoțiile au fost mari pentru fetele noastre, dată fiind miza „dublei“ de la Constanța, dar mai ales de revenirea în Sala Sporturilor, acestea au făcut o partidă în care s-au întrecut pe ele.
 
Victoria de astăzi trebuie dublată însă de un nou succes joi după amiază, când este programată cea de a doua partidă de la Constanța contra celor de la Universitătea Cluj, una din formațiile de tradiție din baschetul feminin românesc, a fost mesajul, după partidă, ala clubului de pe litoral.

 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii