Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep, meci de cinci stele la Constanța, contra campioanei României

ro

20 Jan, 2022 00:00 2019 Marime text
 

 
  • În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul cinci, cu 21 de puncte, după șapte victorii și șapte înfrângeri.
 
Formația feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep primește în weekend vizita campioanei României, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale.
 
Meciul se joacă sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Constanța. În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul cinci, cu 21 de puncte, după șapte victorii și șapte înfrângeri, în timp ce trupa covăsneană ocupă poziția a patra, cu 23 de puncte, având 11 victorii și o înfrângere.    
 
„Campioana în exercițiu și singura reprezentantă a României în cupele europene, ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, vine în weekend la Constanța pentru o partidă de cinci stele. Chiar dacă diferența de valoare este evidentă, iar noi pornim cu șansa a doua, evoluțiile din ultima perioadă ne dau încredere în forțele noastre și ne permit să sperăm la un rezultat cel puțin mulțumitor. Indiferent de deznodământul partidei de sâmbătă, un lucru rămâne valabil: vom depune toate eforturile pentru o prestație cu care să ne mândrim împreună la sfârșitul meciului“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix CSU Simona Halep.
 
Formația constănțeană trece printr-o perioadă fastă, câștigând toate cele patru meciuri jucate în 2022. În partida precedentă de campionat, jucătoarele de pe litoral au dispus în deplasare de CS Agronomia București, scor 83-57.  
 
„Visul frumos continuă pentru noi în acest început de an, după ce am bifat a șasea victorie consecutivă în decurs de o lună. Chiar dacă mai avem de muncit pentru a ajunge la nivelul pe care ni-l dorim, ne pregătim în fiecare zi cu convingerea că o facem în direcția bună și că suntem în fața unui sezon memorabil pentru istoria recentă a baschetului constănțean. Fără a fi decisivă în economia campionatului, ne așteaptă o confruntare foarte grea, în care ne vom măsura forțele la Constanța cu cea mai bună echipă din România, campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe“, a fost mesajul clubului constănțean de după partida cu CS Agronomia București.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

 
Citește și:
 
Baschet
Phoenix CSU Simona Halep, victorie clară pe terenul Agronomiei Bucureşti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii