Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep, învinsă la Constanţa de Agronomia Bucureşti

ro

09 Oct, 2021 20:45 2152 Marime text
 
 
  • Pe lângă înfrângere, formaţia de pe litoral s-a ales şi cu o accidentare, cea a uneia dintre cele mai în formă jucătoare.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a doua a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu Agronomia Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 52-54, deşi jucătoarele de pe litoral au condus la pauză cu 31-29.
 
Gazdele au câştigat primul şi al treilea sfert, scor 16-10, respectiv 7-6, însă nu a fost de ajuns, formaţia din Bucureşti impunându-se în sferturile doi şi patru, 19-15, 19-14, astfel că la final a avut două puncte în plus.
 
Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Bianca Voica-Nagy - 13p, Sara Hinriksdottir - 9p,  Khiana Johnson - 8p, Jade Vega - 7p, Ciara Rosten - 6p, Nicoleta Mititelu - 5p şi Bianca Fota - 4p.
 
În plus, cum un necaz nu vine niciodată singur, pe lângă înfrângere, formaţia constănţeană s-a ales şi cu o accidentare, cea a uneia dintre cele mai în formă jucătoare, Bianca Voica-Nagy.

 Accidentele și accidentările, oricât ne-am dori ca ele să nu existe, fac parte din cariera unui sportiv și din activitatea unei echipe.
 
Din păcate astăzi am suferit două pierderi foarte dureroase: am cedat în fața adversarelor noastre și am pierdut pentru o perioada nedeterminată pe una dintre cele mai în formă jucătoare, Bianca Nagy Voica.
 
Dacă în primul caz punctele se pot recupera pe parcursul campionatului, sperăm ca accidentarea Biancăi să nu fie una gravă și să revină cât mai curând alături de noi. Bianca, fii tare!, este mesajul Phoenix CSU Simona Halep.  

 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii