Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, învinsă de campioana României

ro

22 Jan, 2022 19:41 2176 Marime text
  • ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a câştigat toate cele patru sferturi.

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a 16-a a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu campioana României, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

Confruntarea s-a încheiat cu victoria oaspetelor, scor 83-64.

Formaţia din Sfântu Gheorghe a condus şi la pauză, cu 52-43, iar pe sferturi scorul în disputa Phoenix CSU Simona Halep - ACS Sepsi SIC a fost 24-27, 19-25, 13-16, 8-15.

Pentru echipa de pe litoral au marcat Jade Vega - 17p, Sara Hinriksdottir - 13p, Ciara Rosten - 10p, Bianca Voica-Nagy - 8p, Andreea Beldian - 7p, Nicoleta Mititelu - 5p, Evelina Petrof - 2p, Bianca Fota - 2p.  

Campioana în exercițiu și singura reprezentantă a României în cupele europene, ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, vine în weekend la Constanța pentru o partidă de cinci stele.
 
Chiar dacă diferența de valoare este evidentă, iar noi pornim cu șansa a doua, evoluțiile din ultima perioadă ne dau încredere în forțele noastre și ne permit să sperăm la un rezultat cel puțin mulțumitor.
 
Indiferent de deznodământul partidei de sâmbătă un lucru rămâne valabil: vom depune toate eforturile pentru o prestație cu care să ne mândrim împreună la sfârșitul meciului, a fost mesajul echipei constănţene dinaintea partidei.

 
Phoenix CSU Simona Halep a înregistrat cu această ocazie prima înfrângere pe 2022, acesta fiind totodată primul eşec după o serie de şapte victorii în decurs de o lună.   

Fix în urmă cu o lună a început cea mai frumoasă perioadă din acest sezon pentru noi și totodată cea mai grea de până acum.
 
30 de zile, opt meciuri, șapte victorii, o calificare în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin și o mulțime de motive de încredere în noi și în puterea noastră ca echipă – acesta este bilanțul cu care putem spune acum că am pășit în 2022.
 


Nimic din toate acestea n-ar fi fost posibil fără un efort pe măsură, astfel că oboseala acumulată a început să își facă și mai tare simțită prezența astăzi, chiar în partida contra campioanei României, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.
 
Totuși, indifent de context, rămânem cu picioarele pe pământ și admitem că șansele noastre la o surpriză de proporții au fost în permanență minime, cu sau fără oboseală.

În ciuda înfrângerii, vom păstra din această partidă prima jumătate a ei, în care am condus campioana pe tabela de marcaj și am demonstrat că împreună putem atinge cele mai înalte performanțe și că încă mai avem multe de arătat, se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral de după meci.

  
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii