Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet în Sala Sporturilor Meci incendiar la Constanţa pentru Gladiatorii din Tomis. Înfruntă Vulturii din Bucureşti!

ro

29 Nov, 2017 00:00 2149 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, de la ora 15.00, partida de baschet masculin Athletic Constanţa - Colegiul Naţional Aurel Vlaicu Bucureşti, contând pentru Liga 1.

Formaţia gazdă vine după două victorii în deplasare, 89-65 cu Phoenix Galaţi II şi 105-65 cu BCM U FC Argeș Pitești II, în cea de-a doua confruntare atingând (şi depăşind chiar) pentru prima dată în acest sezon borna de 100 de puncte. Marcatorii au fost Jeremi Booth - 24p (2x3), Vladimir Emilian Mihai - 14p (4x3), Sergiu Ursu - 14p (1x3), Cătălin Miloș - 10p (2x3), Alexandru Deconescu - 10p, Mario Takacs-Sixt - 9p (2x3), Andrei Bercea - 7p (1x3), Andrei Oprean - 5p (1x3), Andrei Șerban - 4p, Alexandru Liță - 4p, Adrian Trandafir - 2p şi Alexandru Unitu - 2p. „BC Athletic se impune și în deplasarea de la Pitești, într-un meci în care forța ofensivă a echipei a făcut să terminăm primul meci din acest sezon cu peste 100 de puncte, toți jucătorii de pe foaia de joc marcând“, au postat pe Facebook cei de la BC Athletic.

La Bucureşti, s-au impus Gladiatorii

Cele două succese în registrate în deplasare i-au asigurat formaţiei constănţene calificarea în turneul semifinal al Ligii 1. „Sâmbătă, revenim pe parchetul Sălii Sporturilor din Constanța. După o serie de meciuri în deplasare, returul acestui sezon de Liga 1 ne aduce un meci foarte greu în compania Vulturilor de la Colegiul Național Aurel Vlaicu București. Este meciul dintre cele mai bine clasate echipe în grupă la acest moment. Cu siguranță, Vulturii vor căuta să întoarcă rezultatul din tur, în care ne-am impus pe terenul lor! Se anunță un meci incendiar!“, a precizat Andrei Talpeş, managerul BC Athletic. Dacă se vor impune şi contra Vulturilor, sâmbătă, la Constanţa, baschetbaliştii de la BC Athletic, care au numele de luptă Gladiatorii din Tomis, pot termina grupa pe locul întâi!

Amical cu Saints

Juniorii de la CSS1 - Athletic Constanţa au avut parte de un adversar pe măsură la un antrenament, când s-au confruntat cu o parte din echipa Saints, care joacă în LIga de Baschet Amator Constanţa şi la care evoluează şi Andrei Talpeş. „Din categoria «basketball is fun», începută cu meciul împotriva părinţilor, băieţii noştri au avut parte din nou de un amical surpriză. Antrenorul George Mircioi le-a adus drept adversari colegii săi de la Saints, din Liga de Baschet Amator Constanţa, printre care şi Andrei Talpeş, managerul echipei noastre partenere, Baschet Club Athletic Constanţa. Spre deosebire de părinţi, adversarii mai experimentaţi din LBAC au pus ceva probleme băieţilor, însă, în final, aceştia au reuşit să iasă învingători. Ca şi cel cu părinţii, şi acest meci a adus o experienţă benefică pentru jucătorii noştri, care se află în pregătiri pentru cel de-al doilea turneu din Campionatul Naţional de baschet U-16, care va avea loc în perioada 1-3 decembrie, la Mangalia“, se arată pe pagina de Facebook a echipei juvenile.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii