Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Athletic Neptun Constanţa, eşec în disputa cu liderul Ligii Naţionale (GALERIE FOTO)

ro

14 Jan, 2022 20:58 1969 Marime text
  • Singura echipă neînvinsă până acum în acest sezon a câştigat trei dintre cele patru sferturi ale partidei de pe litoral.
 
Sala Sporturilor din Constanța a găzduit astăzi meciul de baschet masculin dintre BC Athletic Neptun Constanţa şi ACS U Banca Transilvania Cluj-Napoca, liderul clasamentului și singura echipă neînvinsă până acum în acest sezon.

Meciul a contat pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale.

Formaţia oaspete şi-a păstrat invincibilitatea şi după această partidă, impunându-se cu 79-65, după ce a câştigat trei dintre cele patru sferturi.

Echipa clujeană a condus şi la pauză, cu 49-29, iar pe sferturi scorul în meciul Constanţa - Cluj-Napoca a fost 17-23, 12-26, 12-17, 24-13.

Pentru Gladiatorii din Tomis au marcat Andrei Oprean - 18p, Jakob Lowrance - 14p, Tyler Gaskins - 9p, Vlad Corpodean (cpt.) - 8p, Zan Kosic - 6p, Peter McNeilly - 4p, Daniel Mâinea - 2p, Cristian Mâinea - 2p  şi Kaelon Harris - 2p.  
 

BC Athletic Neptun Constanța face un meci curajos cu U-BT Cluj Napoca, încercând pe alocuri să facă diferența dintre nivelul echipelor cât mai insesizabilă, cu suportul tribunelor reușind faze spectaculoase. U-BT Cluj Napoca se impune cu 79-65 iar Gladiatorii din Tomis așteaptă încă un meci infernal în Arena din Constanța, cu BC CSU Sibiu, pe 19 ianuarie. Mulțumim tuturor pentru atmosfera de la sală, revenim în câteva zile pe parchet cu voi în tribune! Team is everything!, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun.

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii