Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet Athletic Constanţa şi Phoenix Ştiinţa Constanţa dispută sâmbătă meciuri în Liga Naţională

ro

08 Dec, 2018 00:00 1328 Marime text
Sâmbătă, 8 decembrie, atât echipa masculină BC Athletic Constanţa, cât şi cea feminină Phoenix Ştiinţa Constanţa dispută meciuri în Liga Naţională, grupa B.

Pe locul întâi în clasament, cu 16 puncte, după opt victorii şi un eşec, Phoenix Ştiinţa întâlneşte în deplasare, de la ora 19.00, Agronomia Bucureşti, formaţia de pe ultima poziţie, şapte, cu 11 puncte (două victorii şi şapte eşecuri).

Tot pe teren străin evoluează şi BC Athletic, formaţie care a strâns până acum opt puncte, având două victorii şi patru înfrângeri. Adversara formaţiei de pe litoral este CSO Voluntari (11 puncte, după cinci victorii şi o înfrângere).

Sâmbătă, 15 decembrie, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 18.00, are loc un meci special. Sâmbătă, 15 decembrie, începând cu ora 18:00, „Ești invitat la un meci de excepție, între Phoenix Știința Constanta și MK All Stars (NATO Forces Mihail Kogălniceanu), eveniment organizat pentru copiii defavorizați din județul Constanța! Biletul de intrare este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou! De asemenea, în anul centenarului, vino îmbrăcat în culoarea roșu, galben sau albastru, pentru a forma cel mai mare steag, uniți pentru o cauză nobilă“, este mesajul clubului constănţean.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii