Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet 3X3 Fiica legendarului handbalist Vasile Stângă, învingătoare la Constanţa, cu Spontaneous Team (galerie foto)

ro

29 Aug, 2017 00:00 2494 Marime text
Potul cel mare la Superbet Constanţa Streetplay Cazino, turneul de baschet 3x3 care a dat startul noului sezon Sport Arena Streetball, a fost smuls de Uncle Bob, echipa veteranului Bogdan Amăriucăi. Acesta a devenit, la 41 de ani, cel mai vârstnic câştigător al unui turneu Sport Arena Streetball la categoria Open Masculin.
 
Cu o echipă construită pe sistemul „unchiul şi nepoţii“, Amăriucăi i-a avut alături pe Anton Diaconescu, Florin Nica şi Ioan Tudor, oricare doi dintre ei împreună nereuşind să-l egaleze pe veteranul echipei la vârstă. Porniţi cu a 17-a şansă în turneu, unchiul Bob şi nepoţii săi au câştigat toate cele şase meciuri, având o forţă ofensivă ce cu greu a putut fi stăvilită şi care s-a concretizat într-o medie de 20,5 puncte pe meci, aproape de limita maximă. Campionii şi-au asigurat premiul cel mare, în valoare de 4.500 de lei.
 
Peste 250 de jucători, la toate categoriile de vârstă, s-au înscris la Superbet Constanţa Streetplay Cazino, iar mii de spectatori s-au perindat, în cele două zile de concurs, la terenurile amenajate în faţa emblematicei clădiri din Constanţa. Categoria Open Feminin a fost adjudecată de Spontaneous Team, cu fosta mare jucătoare Svetlana Drăguşin în componenţă, alături de campioana europeană de baschet 3x3 Andra HaasCarmen Vrânceanu şi Corina Stângă, fiica legendarului handbalist român Vasile Stângă.
 
AFO de la Subcarpaţi a pus baschetul 3x3 pe rime şi a încins atmosfera înainte de marea finală, iar trupele de dans şi majoretele au animat pauzele turneului constănţean. Acesta a venit pe jos la Constanţa Streetplay, dar a plecat cu o bicicletă Cutezătorul, oferită de Pegas, partener al competiţiei. Pe lângă meciurile încinse din grupe, demonstraţiile de kendama au fost principalul punct de atracţie în prima seară de turneu, CRBL fiind prezent alături de discipolii săi de la King Dama, brandul românesc al celebrei jucării japoneze, care este din ce în ce mai populară. CRBL a prezentat fanilor o ediţie limitată de kendama, care imită mingea oficială de baschet 3x3.
 
Concursul de aruncări Superbet a oferit din nou şansa fanilor să-şi etaleze calităţile pe terenul de baschet şi să câştige premii în bani. Superbet Constanţa Streetplay a fost un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanţa şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii