Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet 3x3 Athletic Neptun Constanța, pe locul secund în întrecerea feminină a turneului din București

ro

21 Jul, 2021 00:00 2155 Marime text
 
 
  • În finala secțiunii feminine a turneului s-au întâlnit Athletic Neptun Constanța și AgroSquad.  
 
Terenurile Poli Arena, din Universitatea Politehnică București, a găzduit al doilea turneu al campionatului de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball, secțiunea feminine a întrecerii având-o printre participante și pe Athletic Neptun Constanța.
 
În formula Andreea Beldian, Denisa Fota, Bianca Fota și Ecaterina Armanu, jucătoarele de pe litoral s-au clasat pe locul secund. Fetele, care și-au fac astfel debutul în circuitul 3x3 alături de Athletic Neptun Constanța, au întâlnit în finală AgroSquad, care s-a impus cu 19-16, la capătul unui meci disputat.
 
Recent, echipa masculină a BC Athletic Neptun Constanța a evoluat (într-o formulă nouă, cu Vlad Corpodean, Virgil Stănescu, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău) la turneul de baschet 3X3 Constanța StreetPlay 3x3 by Superbet, clasându-se pe locul trei. Campioană a fost formația Echipa AgroSquad Bucharest, iar pe poziția secundă s-a clasat Știința Elite. 
 
„Cu ocazia turneului, o parte dintre militarii angrenați în baza Mihail Kogălniceanu au susținut un meci demonstrativ cu selecționata turneului, meci în care nu a lipsit spectacolul oferit de slam-dunk-urile americanilor. Nu au lipsit concursurile cu premii de la care cei mai preciși shooteri au plecat cu rucsacuri sau tricouri. Totodată, la 8Arena a fost afișată și una dintre cele mai mari ilustrații din Constanța realizate în memoria lui Kobe Bryant, cu o lungime de cel puțin 35 de metri și o înălțime de 4 metri, semnată de către fostul component al naționalei României, Vlad Dumitrescu aka Illustrescu“, se arată pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Baschet Constanța. 

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
 
BC Athletic Neptun Constanța, pe locul trei la Constanța StreetPlay 3x3
 
BC Athletic Neptun Constanța l-a transferat pe Vlad Corpodean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii