Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis, victorie afară cu CSM Oltenița SSC Farul s-a încurcat cu CSM Rm. Sărat, iar Progresul 1944 Spartac a egalat-o la puncte

ro

06 Apr, 2018 21:20 3929 Marime text
Reprezentantele județului Constanța în seria secundă a Ligii a 3-a la fotbal, SSC Farul Constanța și Axiopolis Cernavodă, au înregistrat o remiză, respectiv o victorie, astăzi, în etapa a 19-a a campionatului.

Cu obiectiv declarat promovarea imediată în Liga a 2-a, liderul clasamentului, SSC Farul viza victoria (care ar fi fost a șasea la rând în retur) și în deplasarea cu CSM Rm. Sărat, însă gazdele au reușit să-i încurce pe constănțeni, meciul încheindu-se la egalitate, 2-2! Pentru SSC Farul au marcat Cl. Dragu (69) și R. Stănescu (77), CSM Rm. Sărat punctând prin I. Sava (15) și Burghelea (74).

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina) a folosit efectivul: Gurău - Iani, Lamine, Kwadwo, Botea (46 V. Șicu), Tudorică, Cârstocea (46 I. Florea), Androne (72 Caragea), R. Stănescu, Călințaru, Cl. Dragu.

SSC Farul avea înaintea etapei două puncte avans față de vicelideră, Progresul 1944 Spartac (principala contracandidată a ”marinarilor” la promovare), care, grație victoriei de pe teren propriu cu ultima clasată, Victoria Traian, scor 3-1, a egalat la puncte, 48, formația de pe litoral, care își păstrează totuși primul loc, grație golaverajului superior (66-19 față de 61-19).

SSC Farul și Progresul 1944 Spartac se întâlnesc însă în meci direct în etapa următoare(pe 14 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul Farul din Constanța), iar partida se anunță una de foc.

Axiopolis Cernavodă a jucat astăzi în deplasare cu CSM Oltenița și, în ciuda celor trei absențe importante (căpitanul Andrescu, R. Mihalache și Crețu), oaspeții (antrenați de Ionel Melenco) au reușit să câștige cu 1-0 (Fotescu 35).

Axiopolis este la a doua victorie la rând în deplasare după eșecul de pe teren propriu cu SSC Farul și ocupă locul trei în clasament, la patru puncte în spatele SSC Farul și Progresul 1944 Spartac!

La Oltenița, Ionel Melenco a jucat cu: Puia – A. Rusu, Zaharia, Răvoiu, L. Gheorghe – Vieru (90 Dumitrescu), Abibula – Loloț (46 R. Moldoveanu), Fotescu (85 M. Hristu), Beșleagă (85 V. Hristu) – Moise. Rezerve neutilizate: Nanu – D. Șerban.

Am obținut o victorie meritată. După ce am încheiat prima parte în avantaj, în repriza a doua gazdele au încercat să revină pe tabelă, iar meciul s-a jucat pe contre. Mai puteam marca, prin Fotescu și Moise, care au ratat ocazii importante. Am avut absenți trei oameni de bază, dar cei care au intrat și-au făcut datoria. Ne bucurăm că am obținut două victorii în deplasare după înfrângerea cu SSC Farul, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului din Cernavodă.

În etapa viitoare, Axiopolis va juca pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat.  

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii