Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă a învins în deplasare Petrolistul Boldești. Victorie și pentru FC Viitorul II

ro

18 Mar, 2017 19:06 2602 Marime text
Ambele reprezentante ale județului Constanța în seria secundă a Ligii a 3-a la fotbal, FC Viitorul II și Axiopolis Cernavodă, au câștigat meciurile din etapa a 16-a a campionatului.

Echipa secundă a FC Viitorul s-a impus fără a juca, scor 3-0, în urma retragerii din campionat a echipei Arsenal Malu. Axiopolis în schimb a evoluat, întâlnind în deplasare Petrolistul Boldești, de care a dispus cu 2-1.

Condusă din minutul 35, după golul lui Alexandru Tudorie, Axiopolis a revenit şi a câştigat graţie reuşitelor lui Gheorghe Andreescu (41) şi Denis Husein (86). „Ne-am recuperat punctele pierdute acasă, în etapa anterioară. Victoria noastră este meritată. Ambele echipe aveau nevoie de succes, astfel că prima repriză a fost echilibrată. După pauză însă, s-a jucat pe contre. Băieţii noştri au evoluat cu ambiţie, iar antrenorul Ionel Melenco s-a dovedit inspirat, atât în alcătuirea formaţiei, cât şi la schimbări“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele clubului din Cernavodă.

Axiopolis a jucat cu: Nanu - Rusu, Zaharia, Andreescu, V. Hristu - Vieru, I. Gheorghe - Beşleagă (46 Husein), R. Moldoveanu (60 Zugravu), Moise (46 Antip) - Ad. Cristea (80 L. Gheorghe). Pe banca de rezerve au rămas Celnicu - Dumitrescu şi M. Hristu, în vreme ce Dogaru a fost accidentat. Cu ocazia acestui meci, a debutat portarul Nanu, alegându-se această soluţie pentru a fi câştigat un jucător de câmp senior.     

În clasament, FC Viitorul II ocupă poziția a treia, cu 27 de puncte, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul Unirii Slobozia, care se află pe locul patru, tot cu 27 de puncte. Axiopolis e a zecea în ierarhie, cu 20 de puncte, iar următorul ei adversar este vicelidera ierarhiei, cu 29 de puncte, CS Tunari, cu care se va duela la Cernavodă. 

Sursa foto: Facebook (George Andrescu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii