Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aventurile voleibaliştilor de la CVM Tomis, blocaţi în Siberia

ro

20 Feb, 2015 00:00 1772 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, nu s-a putut întoarce în România conform programării, după ce a susţinut, miercuri, meciul retur cu echipa rusă Lokomotiv Novosibirsk, din play-off-ul de 12 al Ligii Campionilor. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile de la Istanbul, unde avionul care trebuia să transporte delegaţia constănţeană spre ţară avea escală, cursa aeriană a fost anulată, iar CVM Tomis a rămas la Novosibirsk (cel mai mare oraş din Siberia), urmând a se întoarce astăzi în România, pe altă rută.
 
În Novosibirsk, voleibaliştii de la CVM Tomis au stat pe perioada pauzei forţate în hotelul care-i găzduise până atunci. Astăzi, delegaţia va pleca pe calea aerului spre Moscova, în două grupuri: primul la ora 5.55 (ora Rusiei), iar al doilea, la ora 9.55 (ora Rusiei). De la Moscova, CVM Tomis are avion spre România la ora 17.40, lotul constănţean urmând a ateriza pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.
 
Duminică, 22 februarie, de la ora 17.00, CVM Tomis ar fi trebuit să joace la Piatra Neamţ, cu VCM LPS, în etapa a 18-a a Diviziei A1, însă, în condiţiile problemelor întâmpinate în Rusia, clubul constănţean a cerut oficial Federaţiei Române de Volei ca partida să fie reprogramată luni, 23 februarie.
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii