Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Avem mare nevoie de puncte“ SSC Farul înfruntă la Constanţa a patra clasată. Meci foarte important pentru ambele echipe!

ro

30 Mar, 2019 00:00 1911 Marime text
SSC Farul Constanţa şi Chindia Târgovişte se întâlnesc sâmbătă, 30 martie, de la ora 14.30, pe litoral, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii a 2-a, care e foarte important pentru ambele echipe.

Aflată pe locul patru în clasament, cu 57 de puncte, Chindia (echipă pregătită de fostul international Viorel Moldovan) e implicată în lupta pentru promovarea în Liga 1, în vreme ce nou promovata SSC Farul trage să evite retrogradarea, ocupând actualmente o poziţie în zona nisipurilor mişcătoare, 17, cu 26 de puncte.

Petre Grigoraş, antrenorul principal al formaţiei constănţene, se arată optimist în privinţa evoluţiei Farului şi a obţinerii celor trei puncte de către „marinari“.„O victorie ar confirma evoluţiile în creştere ale echipei. Avem jucători cu potenţial, cu un CV interesant şi trebuie să o demonstreze în teren. Au atitudine şi realizări, se vede acest lucru în joc, iar sâmbătă, deşi ne vom confrunta cu un adversar redutabil, sunt sigur că experienţa şi valoarea lor îşi vor spune cuvântul. Aşteptăm suporterii în număr mare la stadion. Dacă am fi câştigat în etapa trecută, probabil că erau şi mai mulţi. Suporterul adevărat vine şi la bine, şi la rău. Sper să iasă un spectacol, din care noi să ieşim câştigători, iar fanii să plece mulţumiţi acasă. Avem mare nevoie de puncte, e absolut necesar să câştigăm, chiar dacă matematic plecăm cu şansa a doua“, a precizat Grigoraş.
 
Citeşte şi:
Meci la Constanţa. SSC Farul contra echipei lui Viorel Moldovan Petre Grigoraş - „Sunt convins că greu ne va mai învinge cineva“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii