Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Avem condiţii excelente de pregătire“ Victoria, obiectiv îndeplinit. A jucat la Cumpăna, în Cupa României, cu o echipă de Liga a 2-a (galerie foto)

ro

31 Aug, 2019 00:00 3708 Marime text
Echipa de Liga a 4-a Victoria Cumpăna şi divizionara secundă FC Farul Constanţa s-au confruntat, pe stadionul din Complexul Sportiv „Centenar 2018“ din Cumpăna, în faza a treia naţională a Cupei României, ediţia 2019/2020, iar partida va intra în istoria fotbalului din Cumpăna.
 
 
Formaţia locală nu a ajuns niciodată până acum atât de sus în competiţie şi a ieşit cu capul sus din „Cupă“. A căzut de pe un cal frumos, îndeplinindu-şi obiectivul, acela de a aduce la Cumpăna o formaţie din Liga a 2-a. Chiar dacă au folosit mulţi tineri şi jucători care au evoluat mai puţin în ultimul timp, „marinarii“ s-au impus fără probleme, scor 3-0.
 

„Îmi felicit băieţii pentru atitudine“

 
„Suntem mulţumiţi că am ajuns până în această fază a Cupei. Acesta a şi fost obiectivul nostru, să aducem la Cumpăna o echipă de Liga a 2-a şi în special FC Farul, echipa fanion. Păcat că n-am putut să facem faţă mai frumos, dar acesta e fotbalul. Sunt mai pregătiţi decât noi, care suntem abia la început. Le dorim mult succes în campionat. Îmi felicit băieţii pentru atitudinea dovedită astăzi (n.r. joi seară). Nu ne aşteptam să ajungem până în această fază a Cupei, dar am muncit cu băieţii. Îi mulţumim şi doamnei primar Mariana Gâju pentru baza sportivă. Avem condiţii de pregătire excelente şi încercăm să scoatem rezultate. Ne dorim şi accederea în Liga a 3-a, dar căutăm pe cineva care să ne ajute financiar şi vom vedea apoi“, a declarat fostul farist Vasilică Cristocea, cel care antrenează Victoria Cumpăna, alături de Petru Bratanovici.
 

„Au înţeles mesajul“

 
Ianis Zicu, antrenorul FC Farul, a menţionat că îşi doreşte cât mai multe victorii în Cupă şi să ajungă să îşi măsoare forţele cu o echipă de Liga 1. „A fost o seară frumoasă. Am jucat şi în nocturnă, pentru prima dată în acest sezon, şi sperăm să mai trăim astfel de momente. Din punctul meu de vedere, a fost un meci greu, întrucât în astfel de partide, cu echipe din ligi inferioare, trebuie să te motivezi. Bine că am marcat rapid şi nu am primit gol. Lucrul aceste e în regulă, dar le-am dat şansă adversarilor de două - trei ori la faze fixe, ceea ce m-a deranjat. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Au înţeles mesajul pe care li l-am transmis înainte de meci. În Cupa României, îmi doresc să câştig toate partidele şi să mergem cât mai departe. Îmi doresc să ajungem să jucăm cu o echipă de primă ligă, ca să vedem şi noi unde ne aflăm în acest moment“, a arătat Zicu.
 

Dimciu Halep, jucător cu execuţii

 
Tehnicianul farist a subliniat implicarea în acest meci, dar şi la pregătire, a tinerilor din echipă. „Am folosit în acest meci şapte jucători născuţi în anii 2000 şi 2001. În momentul în care nu eşti concentrat la antrenamente, la un moment dat te elimini. Eu sunt mulţumiţi de cum se antrenează şi de cum s-au prezentat în această seară şi sper să folosim cât mai mulţi dintre ei. Dimciu Halep (n.r. marcator a două goluri la Cumpăna) este un jucător cu execuţii.
 
A câştigat Campionatul Naţional la vârsta lui, a şi marcat. De aceşti jucători tineri au nevoie echipele pentru a respecta regula Under. El este unul dintre aceşti fotbalişti pe care ne bazăm în acest sezon. Trebuie să se antreneze la fel în continuare, pentru că doar aşa poate creşte în forţă şi în calitate“, a mai spus Ianis Zicu.

Sursa foto: Facebook (ZIUA de Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Victoria Cumpăna, eliminată din Cupa României de Farul Constanța. Vărul Simonei Halep a înscris de două ori (galerie foto + video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii