Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auraş Braşoveanu, preşedintele Farului, după eşecul cu 1-5 cu FC Voluntari „Ne-am prezentat execrabil“

ro

22 Sep, 2014 00:00 2442 Marime text
După trei rezultate de egalitate în Liga a II-a, FC Farul a înregistrat în etapa a patra primul eşec. Însă ce eşec! 1-5 pe terenul unei nou-promovate, rezultat care i-a dus pe „marinari“ pe antepenultimul loc în clasament
 
FC Farul îşi dorea cu FC Voluntari primul succes în campionat, însă a ieşit taman pe dos: primul eşec şi încă unul usturător, scorul etapei în ambele serii! Constănţenii au mizat pe o nouă aşezare de start, 3-4-3, iar preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu, reproşează momentul ales pentru folosirea acestui modul.

Cu o echipă în care s-au găsit mai mulţi foşti farişti, doi dintre ei şi înscriind trei dintre goluri, FC Voluntari, formaţia nou-promovată, a condus cu 2-1 la pauză, iar în partea secundă, a înscris încă trei goluri, deşi, la 1-3, oaspeţii au mai aruncat în luptă un atacant, scoţând un fundaş. Au marcat I. Roşu (10), Voduţ (27), M. Ene (48, 70), Călinţaru (57), respectiv Enciu (28), aflat la a treia reuşită pentru Farul dintre cele cinci ale echipei de până acum.

FC Farul (antrenor, Marian Pană) a jucat cu: Vl. Neagu - D. Ciobanu, Straton (cpt.), Miulescu (53 Muscă) - Băjan, Ochia, Cârstoiu, B. Dumitru (64 Scărlătescu) - Ivănică, Enciu (87 Arotăriţei), Szalkai. FC Voluntari (antrenor, Ilie Poenaru) i-a avut în teren pe: Botaş - Moga, C. Achim, Mitache, Fl. Maxim - S. Rădoi (cpt.) - Roşu (62 Deac), Todoran, Călinţaru (72 Lircă) - M. Ene, Al. Zaharia (23 Voduţ). Fl. Maxim, Todoran, Marius Ene şi Călinţaru au jucat în diferite perioade la FC Farul. În urma acestui eşec, „marinarii“ au ajuns pe locul 10 în clasament (din 12 echipe), coborând trei poziţii faţă de săptămâna trecută.

 Auraş Braşoveanu - „Nu am ştiut să ne apărăm ca o echipă“

 Preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu, a declarat că folosirea sistemului 3-4-3 a fost un experiment riscant, care a costat destul de scump echipa constănţeană. „Nu trebuia mers acum pe această aşezare. Momentul nu a fost bine ales. Adversarul era sub presiune, având două înfrângeri în trei meciuri, şi era obligat să atace. Nu era momentul să alegem un joc ofensiv. Orice greşeală de-a noastră a fost taxată. I-am facilitat victoria lui FC Voluntari prin folosirea acestei aşezări.
 
Reproşez momentul ales pentru modul 3-4-3 şi modul cum a fost gândit şi abordat jocul de întreg staff-ul tehnic. Sigur, am şi eu o vină, pentru că, săptămâna trecută, nu am putut fi aproape de echipă, să iau act de ce ar putea urma, însă nici din discuţii nu a reieşit că s-ar putea merge pe acest sistem. Nu am ştiut să stăm în teren în modulul 3-4-3. Şi când mingea era la adversar, jucam tot în această aşezare. Orice atac al lui FC Voluntari era un potenţial gol. Nu am ştiut să ne apărăm ca o echipă. Formaţia noastră nu a creat densitate, era înşirată pe tot terenul. Dacă, la celelalte jocuri, am arătat ca o echipă, acum ne-am prezentat execrabil, nu trebuie să ne ferim de cuvinte. A fost un eşec usturător“, a spus Auraş Braşoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii