Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auraş Braşoveanu - „Meciul CF Brăila - Farul este unul care pe care“

ro

13 Mar, 2015 00:00 2410 Marime text
După ce Farul a ratat incredibil victoria în runda trecută, remizând, 3-3, la Constanţa, cu FCM Dorohoi (în condiţiile în care gazdele au condus la pauză cu 3-0), „marinarii“ au doar varianta victoriei, mâine, în deplasare cu CF Brăila, pentru a mai spera la calificarea în play-off.
 
Partida CF Brăila - Farul se joacă în etapa a 19-a a Ligii a II-a, seria întâi, începe la ora 11.00, iar observatorul de joc este Petre Badea, din Tulcea. Formaţia brăileană ocupă ultimul loc ce duce în play-off, şase, cu 21 de puncte, în vreme ce Farul se află pe poziţia a noua, cu 16 puncte.
 
„Este o partidă pe care trebuie neapărat să o câştigăm. Nu avem altă variantă decât victoria. Cred că toată lumea e conştientă de acest lucru. Sper ca jucătorii să conştientizeze că au rămas datori în partida cu FCM Dorohoi. Pun acest rezultat pe lipsa de experienţă. Nu ai voie să te consideri învingător decât după ce arbitrul fluieră finalul meciului. Din păcate, noi nu am procedat aşa. Am sărbătorit dinainte, iar acest lucru ne-a costat. Sâmbăta trecută, Farul a avut două feţe: una, în prima repriză, în care a etalat un joc structurat, bine pregătit, cu care putea învinge orice adversar; şi o a doua, după pauză, în care am crezut că tot ce zboară se mănâncă. Sper ca, la Brăila, Farul să etaleze prima faţă şi să câştigăm. Ambele echipe au acelaşi obiectiv, calificarea în play-off, astfel că va fi un meci care pe care“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul. „E un meci crucial pentru noi, egalul nu ne foloseşte“, a spus şi antrenorul principal Marian Dinu.
 
În meciul de mâine, la echipa constănţeană revin atacantul Marius Jianu şi mijlocaşii Daniel Ochia şi Monel Cârstoiu, cărora le-au expirat suspendările. Va lipsi în schimb fundaşul stânga Nicu Giurgiu, eliminat în partida cu FCM Dorohoi. De asemenea, mijlocaşul Ionuţ Cioinac este incert, din pricina unei contracturi musculare.

S-au stabilit datele de desfăşurare pentru play-off şi play-out

Meciurile din play-off-ul şi play-out-ul Ligii a II-a încep pe 4 aprilie şi se vor juca tur-retur. În play-off vor evolua primele şase clasate după sezonul regulat, iar în play-out - restul formaţiilor (câte patru din cele două serii), în condiţiile în care Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia (în seria întâi) şi Fortuna Poiana Câmpina (în seria secundă) s-au retras ori au fost excluse din campionat. Toate meciurile vor avea loc sâmbătă, de la ora 11.00. Play-out-ul se va încheia pe 9 mai, iar barajul dintre ultimele clasate a fost programat în dublă manşă, pe 16 şi 23 mai. Perioada de disputare a play-off-ului este 4 aprilie - 6 iunie. În Liga 1 promovează primele clasate în cele două serii de play-off. În caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este cel al rezultatelor directe din play-off, respectiv play-out. Programul etapelor este următorul: 4 aprilie - etapa 1 play-off / etapa 1 play-out; 11 aprilie - etapa 2 play-off / etapa 2 play-out; 18 aprilie - etapa 3 play-off / etapa 3 play-out; 25 aprilie - etapa 4 play-off / etapa 4 play-out; 2 mai - etapa 5 play-off / etapa 5 play-out; 9 mai - etapa 6 play-off / etapa 6 play-out; 16 mai - etapa 7 play-off / prima manşă a barajului pentru evitarea retrogradării; 23 mai - etapa 8 play-off / manşa secundă a barajului pentru evitarea retrogradării; 30 mai - etapa 9 play-off; 6 iunie - etapa 10 play-off.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Suporter Farul 13 Mar, 2015 16:58 Suporterii Farului care doresc sa mearga la meciul cu CF Braila sunt asteptati sambata ora 6 30 in parcarea City Park Mall plecarea fiind la ora 7 00 costul deplasarii 50 ron.Se merge cu masini personale si microbuze. Va asteptam sa sustinem Farul impreuna. Hai Fc Farul Constanta.