Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aur şi pentru Mihaela Plăeaşu Juniorul Cristian Pletea a câştigat Cupa României şi la tineret, şi la seniori! (galerie foto)

ro

20 Dec, 2016 00:00 4189 Marime text
Întors, recent, de la Campionatul Mondial de juniori la tenis de masă, unde s-a clasat pe locul cinci atât la echipe, cât şi la dublu masculin, talentatul jucător Cristian Pletea, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, a participat la Cupa României, de la Slatina, impunându-se la tineret şi la seniori, secţiuni superioare categoriei sale de vârstă! 
 
La seniori, Pletea a dispus în finală de Alin Spelbuş (CS Pristavu Câmpulung), scor 4-1, iar la tineret l-a învins cu 4-3 pe un alt reprezentant al grupării argeşene, Alexandru Manole (cel cu care a făcut dublu la Mondiale). „După cum o arată şi scorul, a fost un meci strâns, cu seturi disputate“, a declarat antrenorul lui Cristian Pletea, Stelian Haşoti. Atât Spelbuş, cât şi Manole sunt mai mari ca vârstă decât Pletea. Acesta l-a învins pe Manole şi la seniori, în semifinale, cu 4-1.
 
În afară de Pletea, la Slatina au cucerit medalii şi trei constănţence, pregătite de Viorel Filimon. Mihaela Plăeaşu, de la LPS, a luat aur în întrecerea senioarelor, învingând-o în ultimul act pe Daniela Bârzoi (CS Pristavu). La tineret, au urcat pe podium Alina Zaharia (CS Farul Constanţa), care a cucerit argintul, şi Andreea Postudor (LPS „Nicolae Rotaru“), care a terminat pe locul trei. În finală, Zaharia a pierdut la Bogdana Trifu, de la CSM Slatina. La Cupa României a participat şi sora mai mică a Alinei Zaharia, Elena, care e născută în anul 2004 şi care se anunţă o sportivă de mare viitor. La Slatina, deşi a concurat contra unor sportive mult mai mari ca vârstă, ea a fost aproape de medalie, pierzând în primele opt (sferturi de finală) şi la tineret, şi la senioare!

Sursa foto: Facebook (Mihaela Plăeaşu şi Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii