Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au sprijinit o cauză nobilă Echipa „Aşii Alergării“, cu trei militari în componenţă, s-a clasat pe locul doi la semimaratonul de la Galaţi

ro

29 May, 2018 00:00 2135 Marime text
Echipa „Aşii Alergării“ a participat şi la semimaratonul de la Galaţi, ocupând locul doi. Întrecerea a avut caracter umanitar, sprijinind mai multe cauze, iar „Aşii Alergării“ l-au ajutat pe Nicolas, un junior de la SC Oţelul Galaţi, care se confruntă cu probleme medicale.
 
Formaţia a fost formată din Laurenţiu Cobzaru, fratele său, Liviu, Cristi Onofrei şi Mircea Batog, primii trei fiind militari. „La eveniment au fost mai multe cauze pentru care s-a alergat. Toţi oamenii care au participat au ales o cauză. Le mulţumesc din inimă tuturor gălăţenilor, pentru sprijinul acordat şi pasiunea lor de a alerga. Premiul şi cupa obţinute i le-am dăruit lui Nicolas. Au participat alergători şi din alte judeţe, printre care un domn din Constanţa, Ioan Chifu, care a parcurs cei 21,5 km în o oră şi 58 de minute. Mă bucur din toată inima că a venit la această cursă. Ne purtăm un respect reciproc deosebit“, a declarat caporalul Laurenţiu Cobzaru, polițist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan.
 
„SC Oțelul Galați, în parteneriat cu Cristian Onofrei, sprijină cauza din această ediție a Semimaratonului Galați, ce are ca scop recuperarea medicală a lui Nicolas, junior al clubului nostru în vârstă de 12 ani care a suferit, împreună cu familia lui, un grav accident de mașină. În timp ce se deplasau către mare, undeva în județul Ialomița, au fost loviți de un tir, incident în urma căruia Nicolas a ajuns în comă la spital, iar medicii îi dădeau foarte puține șanse de supraviețuire. El are nevoie de recuperare deoarece are deficiențe locomotorii și nu poate activa în viața de zi cu zi ca un copil normal. Are nevoie de multe ședințe de recuperare, gimnastică, diferite tratamente, care să-l aducă în situația unui copil normal. Toate acestea reprezintă cheltuieli imposibil de suportat pentru familia lui. Alergand și/sau donând, comunitatea gălățeană își poate demonstra încă o dată spiritul altruist și activ, susținând una dintre cele mai sensibile cauze din Galați“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului „Alergăm pentru Nicolas la Semimaraton Galați 2018“.
 
Citeşte şi:
 

Trei militari şi un fost atlet Ştafeta „Aşii alergării Galaţi” s-a clasat pe locul trei la Maratonul internaţional de la Braşov

Militarii de la „Așii alergării Galați“, pe locul nouă, din sute de ștafete, la semimaratonul de la București

Militarul Laurenţiu Cobzaru, de la Forţa Albastră Galaţi, primul alergător care a depăşit 100 de kilometri la ultramaratonul de la Mamaia (galerie foto)

Vor concura şi la Mamaia Ştafeta formată din militarii Cristi Onofrei şi Laurenţiu Cobzaru, pe locul doi la semimaratonul de la Iaşi

„Sunt foarte bucuros“ Caporalul Laurenţiu Cobzaru, pe locul întâi în categorie şi pe patru la general la Maratonul Nisipului (galerie foto + video)

În cinstea Zilei Naționale un caporal a alergat de la Galați la Constanța. 210 kilometri. Iată traseul și timpul. Pentru ce aleargă (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii