Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au primit ultimatum Farul se bate pe viaţă şi pe moarte cu Rapid CFR Suceava

ro

13 Apr, 2013 00:00 2074 Marime text
Bătută în cuie, de etape bune, pe ultimul loc al Ligii a 2-a, FC Farul întâlneşte, astăzi, de la ora 11.00, pe teren propriu, echipa clasată pe penultima poziţie, Rapid CFR Suceava, care are trei puncte în plus (13-10). Cu o victorie şi cu alte trei puncte pe care le aşteaptă la „masa verde” cu Sportul Studenţesc, „marinarii” ar scăpa de „lanterna roşie” şi s-ar putea îndepărta de zona minată a clasamentului, în condiţiile în care în perioada următoare întâlnesc mai mulţi adversari accesibili. „Meciul cu Rapid CFR Suceava nu e decisiv, ci foarte important, la fel ca şi partidele care ne aşteaptă în săptămânile următoare”, a declarat antrenorul Farului, Alin Artimon, care nu-l va putea folosi sigur pe mijlocaşul Sergiu Popescu, suspendat, în vreme ce stoperul Constantin Bumbac este cu semnul întrebării, în urma unei accidentări. De cealaltă parte, oaspeţii au şi ei câteva absenţe, Daniel Bălan, Ionuţ Plămadă (suspendaţi) şi Cristi Spătar (accidentat). Sucevenii au plecat spre Constanţa încă de joi dimineaţă. Antrenorul lui Rapid CFR, Bogdan Tudoreanu, speră ca echipa sa să joace altceva faţă de meciul din etapa trecută, pierdut pe teren propriu cu Dunărea Galaţi, cu atât mai mult cu cât jucătorii au primit ultimatum din partea conducerii. Tudoreanu se bazează şi pe faptul că formaţia evoluează mai bine în deplasare, unde a obţinut opt dintre cele 13 puncte acumulate până acum.
Astăzi, în etapă se mai dispută meciurile: de la ora 11.00 - Unirea Slobozia - CS Otopeni, Chindia Târgovişte - Delta Tulcea; ora 13.00 - CF Brăila - Sportul Studenţesc, iar mâine, de la ora 11.00 - ACS Buftea - FC Botoşani. Clasament: 1. FC Botoşani - 34p, 2. Delta - 31p, 3. Săgeata - 31p, 4. CS Otopeni - 29p, 5. CF Brăila - 29p, 6. Sportul - 25p, 7. Unirea Slobozia - 24p, 8. Dunărea - 18p, 9. ACS Buftea - 17p, 10. Chindia - 16p, 11. Dinamo II - 15p, 12. Rapid CFR - 13p, 13. FC Farul - 10p. 

Posibil amical Săgeata - Svetkavitsa Targovishte

A doua reprezentantă a judeţului Constanţa în Liga a 2-a, Săgeata Năvodari, are liber în această rundă, ca şi în cea următoare, de altfel. Ieri, jucătorii pregătiţi de Constantin Gache, Mihai Guliu şi Gică Butoiu ar fi trebuit să susţină un amical la Călăraşi, cu echipa de Liga a III-a Dunărea, însă partida a fost contramandată. Gazdele au demarat lucrări de modernizare la terenul obişnuit de joc, astfel că au propus ca partida să fie găzduită de un teren sintetic, variantă neacceptată de Săgeata, care nu va mai susţine partidă de verificare în acest week-end. Săptămâna viitoare în schimb, miercuri, 17 aprilie, este posibil să dispute la Năvodari o confruntare cu formaţia bulgară Svetkavitsa Targovishte.       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii