Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Au luptat până în ultima secundă“ Voinţa Valu lui Traian, noul lider al Ligii a 4-a. A învins şi detronat CS Năvodari (galerie foto)

ro

02 Apr, 2018 00:00 7112 Marime text
Noul lider al întrecerii de juniori a Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa este Voinţa Valu lui Traian, care, sâmbătă, în etapa a 19-a a campionatului, a învins şi detronat CS Năvodari, formaţie care nu pierduse niciun meci până atunci.
 
Meciul, care a fost derby-ul campionatului, s-a jucat la Valu lui Traian şi le-a revenit gazdelor cu 2-1 (2-0). Înaintea partidei, Voinţa (antrenor, Florin Bumb) se afla pe locul secund, cu 42 de puncte, iar CS Năvodari (antrenor, Adrian Manea) ocupa prima poziţie, cu 44 de puncte. Golurile Voinţei au fost reuşite de Marius Maxim şi Ionuţ Iacob, iar oaspeţii au beneficiat de un autogol. În urma acestui rezultat, cele două formaţii au făcut schimb de locuri: 1. Voinţa - 45p (golaveraj 97-21, 15 victorii şi două eşecuri), 2. CS Năvodari - 44p (112-17, 14 succese, două egaluri şi o înfrângere). Podiumul este completat de Portul Constanţa, cu 41 de puncte.
 
„A fost un meci echilibrat, disputat până la fluierul final. Prima repriză, în care am reuşit să înscriem de două ori şi am avut încă trei - patru ocazii mari de a marca, ne-a aparţinut nouă. În partea secundă, CS Năvodari a reuşit să echilibreze jocul, ba chiar a dominat în unele momente. Din punctul meu de vedere, victoria este meritată. Ţin să-mi felicit echipa pentru atitudinea şi determinarea pe care le-a avut în acest meci. Băieţii au luptat până în ultima secundă, ceea ce a făcut diferenţa, cu atât mai mult cu cât CS Năvodari a avut în componenţă mai mulţi jucători născuţi în 1999 decât noi. Sper să avem forţa necesară să rămânem pe primul loc până la sfârşitul campionatului. Acum depinde doar de noi. Mulţumesc pe această cale Primăriei Valu lui Traian, în special domnului primar Florin Mitroi, pentru sprijinul acordat. Vom face tot ce ne stă în putinţă ca, prin rezultatele noastre, să facem cinste comunei Valu lui Traian“, a declarat antrenorul Florin Bumb.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Theodor 02 Apr, 2018 21:39 Bravo VOINȚA! Felicitări Florin!