Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au chemat salvarea Preşedintele Comitetului Director al SSC Farul, Georges Muzaca, a ajuns la spital

ro

07 May, 2017 11:43 5032 Marime text
Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director al SSC Farul Constanţa, nu a mai ajuns, sâmbătă, la meciul jucat în deplasare cu Unirea Topraisar, ci la spital, cu salvarea!

Chiar înainte de deplasarea spre meci, pe când se afla la stadionul „Farul“, Muzaca s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, astfel că a fost chemată salvarea.

Investigaţiile medicale au relevat că oficialul SSC Farul are o răceală puternică la plămânul stâng şi o iritaţie pe bronhie, prescriindu-i-se tratament cu antibiotic.
 
„Suntem în măsură să anunţăm că Georges Muzaca, preşedintele Comitetului Director al Suporter Spirit Club Farul, a fost externat din spital. Va avea nevoie doar de câteva zile de recuperare, diagnosticul, deşi părea grav iniţial, fiind infirmat de către medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cărora le mulţumim pentru profesionalismul cu care au tratat cazul său. Îl aşteptăm pe colegul nostru cu forţe proaspete alături de noi şi îi urăm multă sănătate!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
Sursa foto: SSC Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii