Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atmosferă senzaţională! Suporteri ai Farului Constanţa, în mijlocul „vulcanului“ de pe stadionul lui PAOK Salonic (galerie foto)

ro

17 Apr, 2019 00:00 3786 Marime text
Un mic grup de suporteri ai Farului Constanţa au fost martori, de la faţa locului, la atmosfera incredibilă pe care o creează la meciuri fanii echipei antrenate de Răzvan Lucescu. PAOK Salonic, liderul campionatului Greciei, formaţie aflată foarte aproape de titlul de campioană!
 
Gabriel Sandea, Răzvan Gîrdea, Costin Ghiţă şi Dragoş Mocanu, membri ai grupului de susţinători farişti „Alcoholics Supporters“ (fosta tribună B) au fost la meciul PAOK - Lamia 3-0, din etapa a 27-a a Super Ligii elene, şi au rămas impresionaţi de ce au trăit pe arena „Toumba“ din Salonic, unde peste 35.000 de spectatori au dat naştere unui show memorabil. Gabriel Sandea şi Răzvan Gîrdea au fost însoţiţi la meci şi de soţii, susţinătoare înfocate ale Farului. Anca Gîrdea este și membră a grupului Alcoholics Supporters.
 
„A fost senzaţional, ceva de nedescris. N-am văzut niciodată aşa ceva. Am rămas uimit şi de ce era în jurul arenei, înainte de meci. În stadion, doar un sector, Family Zone, era mai lejer, în rest nu aveai loc să arunci un ac. În peluză, eram îngrămădiţi ca sardelele, s-a stat numai în picioare. Tot stadionul cânta, iar sectoarele de tribună îşi răspundeau unul altuia. Am cântat şi noi. Unele cântece seamănă foarte mult cu cele cântate de noi pe Farul, sunt «internaţionale», dar am învăţat şi unul de-al celor de la PAOK“, a povestit Gabriel Sandea. O ştire de la prezenţa pe stadionul „Toumba“ a fanilor farişti a apărut şi pe un blog al echipei elene.
 
Fariştii au avut cu ei la partidă şi un steag pregătit special, cu tricolorul şi cu sigla „Alcoholics Supporters“ şi cea a fanilor lui PAOK. Constănţenii au purtat fulare ale echipei din Salonic şi nu au ratat prilejul de a se fotografia cu Răzvan Lucescu, cu preşedintele clubului elen, dar şi cu fundaşul Varela, care a jucat şi la FCSB. „Totodată, am început demersurile ca grupul nostru să se înfrăţească cu gruparea fanilor lui PAOK. Rămâne să ne mai vedem de câteva ori, pentru discuţiile următoare“, a mai spus Gabriel Sandea.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii