Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletul Raul Andrei Filimon, de la CSS Medgidia, medaliat la Naționalele de copii (galerie foto)

ro

06 Aug, 2020 00:00 4510 Marime text
  • La întrecerea atletică din capitala României au participat sportivi născuți în anii 2007 și 2008.
Etapa finală a Campionatului Național rezervat copiilor 1 și 2 la atletism s-a desfășurat la București, pe stadionul Iolanda Balaș Soter. 
Au participat sportivi născuți în anii 2007 și 2008, iar probele de concurs (același atât la feminin, cât și la masculine) au fost: 80 m, 200 m, 300 m, 60 m garduri, 200 m garduri, înălţime, prăjină, lungime, greutate, suliţă, disc, ciocan, triatlon (60 m, lungime, aruncarea mingii de oină). Pe podium a urcat și un atlet de la CSS Medgidia, Raul Andrei Filimon, care, grație unei evoluții foarte bune, a cucerit medalia de bronz la 200 m copii 2, cu 28,39 s. „Când ai scuze, nu ai nimic de demonstrat, dar atunci când nu mai ai scuze, ai doar determinare, așa cum Raul a dovedit acest lucru. Deși pandemia ne-a îngrădit desfășurarea antrenamentelor, el a dovedit că prin muncă și determinare obținem rezultate fruntașe! Felicitări, Campionule!“, a fost mesajul CSS Medgidia. Raul Andrei Filimon este antrenat de Andreea Georgescu.       
 

„Întrecere foarte disputată, cu performanțe notabile“


„Competiția s-a desfășurat în condițiile extraordinare cauzate de pandemia cu Coronavirus. Regulile sanitare speciale impuse au fost respectate cu strictețe, astfel încât am putut asista la o întrecere cu mulți participanți, foarte disputată, cu performanțe notabile. Cu toate că perioada de pregătire a fost serios afecatată în ultimele luni“, s-a precizat pe site-ul oficial al Federației Române de Atletism.  

Sursa foto: Facebook (CSS Medgidia, Mimi Filimon)

Citește și:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii