Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atleţi veterani din judeţul Constanţa Vasile Apetroaie, Gheorghe Romaşcanu şi Alexandru Pop, campioni naţionali (galerie foto)

ro

04 Jul, 2017 00:00 4310 Marime text
Campionatul Naţional de atletism în aer liber rezervat categoriei Masters, întrecere desfăşurată la Bucureşti, pe stadionul Iolanda Balas Soter, le-a adus sportivilor constănţeni Vasile Apetroaie, Gheorghe Romaşcanu şi Alexandru Pop titlul de campioni.

În prima zi de concurs, pe o căldură insuportabilă, Vasile Apetroaie s-a clasat pe locul doi la 1.500 m, iar Gheorghe Romaşcanu şi Alexandru Pop au cucerit medaliile de aur, în probele de 400 m, respectiv 1.000 m. A doua zi, în condiţiile în care temperatura atmosferică a mai scăzut, Vasile Apetroaie şi-a îmbunătăţit performanţa, devenind campion al României la 5.000 m, probă în care Alexandru Pop a fost al doilea. Gheorghe Romaşcanu a concurat şi el din nou, la 800 m de data aceasta, ieşind vicecampion.
 
„Toţi trei am obţinut rezultate foarte bune la această ediţie a Naţionalelor. În continuare, eu voi face o mică pauză, după care voi începe în forţă pregătirea pentru Campionatul Balcanic, întrecere care va avea loc în Bulgaria, la Stara Zagora“, a declarat Vasile Apetroaie (51 de ani), care locuieşte în Eforie Nord.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gheorghe Popistasu 04 Jul, 2017 18:23 S-ar putea adauga si titlul de campion national 2017 categoria masters ( +65 ani) obtinut pe pista ( 5.000m) de Popistasu Gheorghe, care a crescut si a prins dragoste de alergare la Constanta, sub indrumarea unor antrenori monumentali ai atletismului constantean : Dnii Simionescu, Andronic Virgil, Craia, Albu.