Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atacantul Alexandru Moroşanu nu mai este jucătorul Farului

ro

03 Apr, 2015 00:00 2659 Marime text
FC Farul şi unul dintre jucătorii din lot, atacantul de 20 de ani Alexandru Moroşanu, s-au despărţit pe cale amiabilă. În imagine, Moroşanu este în stânga, alături de un alt fost farist, Valentin Ion. De asemenea, a intervenit un acord de principiu între club şi fundaşul central Florentin Tudorache pentru rezilierea contractului, urmând ca în perioada următoare cele două părţi să convină asupra tuturor aspectelor. În ce-l priveşte pe fundaşul dreapta Claudiu Popa, acesta a vrut să plece, însă, în cele din urmă, va rămâne la echipă cel puţin până la finele play-out-ului Ligii a 2-a.
 
FC Farul va debuta în play-out sâmbătă, 4 aprilie, întâlnind în deplasare, de la ora 11.00, CS Baloteşti. Tot sâmbătă, de la aceeaşi oră, a fost programată partida FCM Dorohoi - ACS Berceni. În play-out se pleacă de la următorul clasament, dat de punctele acumulate în sezonul regulat: 1. Baloteşti - 26p, 2. Dorohoi - 25p, 3. Farul - 22p, 4. Berceni - 19p. Primele trei clasate se menţin în Liga a 2-a, în vreme ce echipa de pe ultimul loc va disputa baraj cu ocupanta aceluiaşi loc din seria secundă.
 
În afară de meciul cu CS Baloteşti, Farul va mai disputa în play-out partidele: în etapa 2 (11 aprilie) - cu Berceni (acasă); în etapa 3 (18 aprilie) - cu Dorohoi (în deplasare); în etapa 4 (25 aprilie) - cu Dorohoi (acasă); în etapa 5 (2 mai) - cu Berceni (în deplasare); în etapa 6 (9 mai) - cu Baloteşti (acasă). Barajul pentru evitarea retrogradării se dispută în dublă manşă, pe 16 şi pe 23 mai. „Pentru noi, fiecare dintre aceste meciuri e un examen“, a declarat preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii