Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Aşteptăm spectatorii în număr mare“ Duminică, baschetbalistele de la Phoenix întâlnesc la Constanţa CSM CSU Oradea (galerie foto)

ro

15 Feb, 2018 15:04 2600 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Constanţa susţine duminică, 18 februarie, primul meci pe teren propriu din 2018, întâlnind CSM CSU Oradea, în faza semifinală a Ligii 1.

Partida va fi găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 12.00.

Confruntarea a fost prefaţată astăzi, de Cristian Mănăstireanu (preşedintele clubului), Predrag Stanojcic (antrenorul principal) şi jucătoarele Gabriel Măgurean şi Mădălina Geleriu.

Întâlnim un adversar puternic. Sperăm ca fetele să se mobilizeze şi să obţină o victorie confortabilă, prin care să ne uşurăm drumul spre turneul final, a spus Cristian Mănăstireanu.

Tratăm meciul la victorie, ca pe oricare altul. Fiecare partidă e importantă pentru noi, a arătat Predrag Stanojcic.

Duminică, va fi cel mai greu meci de când am venit eu la echipă. Sperăm să avem o evoluţie bună şi să producem un baschet de calitate. Aşteptăm spectatorii în număr mare la meci, a precizat Gabriela Măgurean.

Am venit la Phoenix ca să ajut la promovare. Îmi place la Constanţa, echipa e competitivă. Avem meci greu duminică, dar sperăm să ne impunem, a punctat Mădălina Geleriu.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii