Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşteaptă revanşa cu Alin Mincu Luptătorul Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, aur la Kickboxing (galerie foto)

ro

07 Oct, 2014 00:00 4069 Marime text
Luptătorii cu care Clubul Sportiv „Bogdan Ciubotariu“ din Constanţa a participat, la Bucureşti, la Concursul României de Freestyle Kickboxing, au urcat de cinci ori pe podium, obţinând un aur şi patru medalii de bronz.
 
Pe primul loc s-a clasat Adrian Roşca, la categoria 78 kg, iar poziţia a treia le-a revenit Alexandrei Tulea, lui Armand Cristea, lui Sebastian Chiazim şi lui Nicolae Constantin. În afară de medaliaţi, la concursul din capitală au mai participat doi luptători de la CS „Bogdan Ciubotariu“, Onur Zevri şi Alexandru Sandea, ambii clasaţi pe locul patru. Tulea, Chiazim şi Sandea şi-au făcut debutul în competiţii cu această ocazie. La competiţie au evoluat în jur de 400 de luptători.

„Adrian Roşca i-a rupt pe toţi. Un meci se încheia după câteva lovituri. În finală, adversarul său a abandonat în repriza întâi. Roşca s-a prezentat foarte bine, lucru îmbucurător în perspectiva participării la gala Extreme Fight V - Turneul Campionilor, care va avea loc la Constanţa, pe 26 octombrie. Adrian îl va întâlni la această competiţie pe Alin Mincu, de la CS Oyama Karate. Aşteptăm încrezători revanşa“, a declarat sensei Samir Regep (centură neagră 3 Dan), instructor principal la CS „Bogdan Ciubotariu“.

Tehnicianul i-a remarcat şi pe ceilalţi elevi ai săi care au evoluat la Concursul Naţional, inclusiv pe cei doi care nu au luat medalii. „Debutanţii au avut ceva emoţii, dar s-au descurcat cu brio, doi dintre ei urcând pe podium. Şi Alexandru Sandea a făcut o figură excelentă. Toată sala l-a aplaudat. La numai şapte ani şi jumătate, «Duracell» nu a vărsat lacrimi în timpul meciurilor, ca alţi copii de vârsta sa, dar a plâns la sfârşit, pentru că s-a terminat meciul, iar el voia să mai lupte, să ia o medalie! Onur a ratat podiumul pentru numai un punct“, a mai spus Samir Regep, care a promovat examenul de arbitru în kickboxing.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii