Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, se desfăşoară Adunarea Generală a membrilor cotizanţi Echipa SSC Farul Constanţa, înscrisă în Liga a 2-a

ro

15 Jul, 2018 08:04 2265 Marime text
Pe adresa SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal nou-promovată în Liga a 2-a, a sosit confirmarea înscrierii în eşalonul secund, ediţia 2018/2018, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului înfiinţat de suporteri.

Astăzi, de la ora 13.00, în sala de conferinţe din incinta stadionului „Farul“, va avea loc Adunarea Generală a membrilor cotizanţi ai SSC Farul, o întâlnire de maximă importanţă pentru echipă.  

O şedinţă în urma căreia se va stabili viitorul clubului! Un moment mai important chiar decât Finala Campionatului Mondial din Rusia! Precizăm faptul că accesul în Sala de conferinţe va fi permis exclusiv celor care deţin calitatea de membru cotizant al Asociaţiei, cu drept de vot, conform prevederilor din Statut. Invităm toţi susţinătorii echipei să fie alături de noi în acest moment decisiv şi le promitem faptul că, imediat după încheierea şedinţei, Consiliul Director va proceda la informarea acestora cu privire la toate hotărârile stabilite. Credeţi în S.S.C. Farul! Doar împreună putem duce mai departe spiritul farist!, este mesajul SSC Farul.


Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii