Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, meci cu CSS1 Constanţa Baschetbaliştii juniori de la BC Athletic se bat pentru medalii în Campionatul Naţional

ro

18 Nov, 2016 00:00 1735 Marime text
Echipa de juniori Under-18 a BC Athletic Constanţa a încheiat turul Campionatului Naţional pe locul doi, iar astăzi susţine primul meci din retur. Adversară îi va fi echipa CSS1 Constanţa, meciul jucându-se, de la ora 20.00, la sala din Complexul Sportiv Tomis din Constanţa. 
 
„Încercăm să câştigăm grupa. În momentul de faţă, suntem calificaţi la turneul semifinal. Ne mişcăm bine. Ca obiectiv avem turneul final. Eu zic că ne batem la medalii anul acesta“, a declarat Andrei Talpeş, managerul BC Athletic. „Un meci în care prea puţin vor conta punctele înscrise. Trebuie să arătăm acel joc de echipă care va trebui să fie prezent şi în meciul de duminică, cu CSM Steaua Eximbank 2, de la seniori! Muncă... multă muncă... pe parchet!“, s-a postat pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Meciul BC Athletic - CSM Steaua Eximbank 2 Bucureşti, contând pentru etapa a şasea a Ligii 1 (grupa 3), este programat duminică, 20 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor. Formaţia oaspete ocupă locul trei în ierarhie, cu şapte puncte, în vreme ce constănţenii se află pe şase (penultimul loc), cu cinci puncte.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii