Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, meci amical Ninel Corcoveanu şi Constantin Bumbac au revenit la FC Farul

ro

20 Jul, 2016 00:00 6537 Marime text


„În prezent, sunt 28 de jucători. Unii au plecat, alţii au venit. Am mai avut un joc-şcoală, iar mâine (n.r. miercuri, 20 iulie), de la ora 20.00, pe terenul principal, susţinem un meci amical cu grupa de juniori de la ACS Performer Constanţa pregătită de Viorel Farcaş“, a declarat Ion Barbu. Dinspre club lipsesc informaţiile clare privind viitorul Farului, conducătorii anunţând însă că au înscris echipa în Liga a 2-a, sezonul 2016/2017. Stagiunea e preconizat să înceapă pe 30 iulie.

Lotul actual este format preponderent din jucători tineri. Cei mai cunoscuţi fotbalişti care se pregătesc cu Farul sunt Robert Băjan, Ninel Corcoveanu, Constantin Bumbac, Alexandru Vieru şi Claudiu Popa. Primii doi au jucat şi în sezonul trecut la Farul, în vreme ce Bumbac, un fost farist (fundaş central), a evoluat anul trecut la Dunărea Călăraşi. În lotul actual este şi Robert Pâslaru, dar şi fotbalişti necunoscuţi, tineri, unii dintre ei constituind chiar prezenţe exotice: un fundaş central a cărei mamă e din China, iar tatăl - african, Roberto (un fundaş dreapta care spune că a jucat şi în sectorul juvenil al clubului englez Middlesbrough), un tânăr român (atacant central sau extremă) care a trecut şi pe la juniorii unei echipe din Italia sau Edis Mândră (un mijlocaş de 18 ani, născut la Constanţa, dar plecat la opt luni în străinătate cu familia şi care a evoluat în Canada şi la juniorii echipei Barcelona). La Farul au ajuns însă şi George Bârsănel (un fundaş central care a jucat ultima dată la FCM Alexandria), dar şi un mijlocaş central de la Sălaj. 

Ieri, fotbaliştii s-au pregătit pe nisip, iar astăzi au în program, pe lângă antrenamentul de dimineaţă, meciul de seara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii