Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, Farul şi Săgeata Năvodari joacă la Constanţa, în Cupa României

ro

09 Sep, 2014 00:00 2982 Marime text
Reprezentantele judeţului Constanţa în Liga a II-a de fotbal, FC Farul şi Săgeata Năvodari, se întâlnesc astăzi în etapa a V-a a Cupei României. Meciul va fi găzduit de stadionul „Farul“ din Constanţa, de la ora 19.00.
 
Împerecherea echipelor pentru această fază a „Cupei“ s-a făcut pe criteriul geografic, astfel că Farul şi Săgeata au fost desemnate adversare, cu „marinarii“ gazde, întrucât, în sezonul trecut, au jucat în eşalon inferior celui în care a activat formaţia năvodăreană. Întâlnirea de astăzi se dispută într-o singură manşă, iar dacă după 90 de minute egalitatea persistă, se vor juca prelungiri, urmate, dacă e nevoie, şi de lovituri de la 11 m. Atât Farul, cât şi Săgeata susţin cu această ocazie primul meci pe teren în ediţia 2014/2015 a Cupei României. Dacă Săgeata intră acum în competiţie, Farul a fost programată şi în runda trecută, unde a câştigat însă la masa verde, beneficiind de faptul că adversarul desemnat iniţial, Dunărea Galaţi, s-a desfiinţat.

 Antrenorul Marian Pană - „Am încredere în băieţi“

 În meciurile de pregătire din această vară, Farul şi Săgeata s-au întâlnit de două ori, năvodărenii câştigând clar de fiecare dată, 4-0 şi 3-1. Ambele echipe susţin meciul de „Cupă“ după rezultate pozitive înregistrate în deplasare, în ultima etapă de campionat. Farul a remizat (2-2) pe terenul lui ASC Bacău, iar Săgeata a câştigat cu 1-0 în fieful nou-promovatei CS Baloteşti, având punctaj maxim după două runde scurse din Liga a II-a. „Sper să ieşim bine din această săptămână, cu o victorie în Cupa României şi cu un succes contra celor de la Academica Argeş, sâmbătă, în campionat. Sunt foarte optimist şi am încredere în băieţi“, a declarat antrenorul Farului, Marian Pană. „Ne aşteaptă trei meciuri în şapte zile (două de campionat şi unul de Cupa României), dar obiectivul nostru nu poate fi decât acela de a obţine trei victorii“, spunea Cătălin Anghel, înaintea partidei cu CS Baloteşti.

 Programul celorlalte meciuri din „Cupă“

În faza următoare a Cupei României, 16-imile de finală, pe lângă cele 14 echipe calificate din această etapă, vor participa şi echipele de Liga I. Celelalte 13 partide din faza a V-a, care se joacă tot astăzi, de la ora 16.30, sunt: Aerostar Bacău - SC Bacău, Cetatea Tg. Neamţ - Rapid CFR Suceava, Viitorul Axintele - Unirea Slobozia, Gloria Buzău - CF Brăila, FC Ştefăneşti - ACS Berceni, Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Tărlungeni, FC Voluntari - CS Mioveni, Chindia Târgovişte - ACS Academica Argeş, FC Olt - CSM Rm. Vâlcea, FC Caransebeş - Metalul Reşiţa, Şoimii Pâncota - Poli Timişoara, Unirea Jucu - Olimpia 2010 Satu Mare şi Arieşul 1907 Turda - FC Bihor.
 
Sursa foto: Facebook (Mamaia TV)

 
 
 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii