Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi e ziua decisivă FC Farul încearcă să-l aducă înapoi pe portarul Alexandru Gudea

ro

05 Feb, 2016 00:00 2831 Marime text
Rămas în poartă doar cu Iulian Dinu, FC Farul caută să-şi completeze acest post, iar una dintre variante este aducerea înapoi a titularului din tur, Alexandru Gudea. 

În 2015, acesta a intrat în conflict cu suporterii, totul culminând cu meciul FC Farul - Dunărea Călăraşi, în care un spectator a intrat pe teren şi l-a agresat pe tânărul goal-keeper, acesta ripostând şi primind cartonaşul roşu. În această iarnă, Gudea s-a întors la clubul de care aparţine, Concordia Chiajna, cu care a şi participat la un cantonament în Italia.
 
„Marinarii“ nu au renunţat însă la gândul de a conta şi în restul campionatului pe serviciile portarului, dar cuvântul hotărâtor îi aparţine familiei fotbalistului, care se teme pentru integritatea fizică a lui Alexandru. Conducătorii Farului dau însă asigurări că incidente de genul celor petrecute la meciul cu Dunărea nu se vor mai repeta.
 

„În aceste momente, eforturile noastre cele mai mari sunt canalizate în direcţia convingerii tatălui lui Gudea că nu riscăm nimic dacă băiatul revine la Farul. Tatăl jucătorului a promis că mâine (n.r. astăzi) dă răspunsul. Sperăm să fie unul favorabil“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Suporter 04 Feb, 2016 23:00 Speram sa refuze
  • Anonymous 04 Feb, 2016 23:00 Tre sa il inchida pe huliganul ala de l-a lovit sau sa ii dea interdictie pe viata pe stadion !!! Apoi sa vb cu baiatul sa vina inapoi la club!
  • Insomnia 04 Feb, 2016 22:58 Daca osa faca cum a facut si la meciul cu Dunarea Galatii mai bine sa stea la Chiajna