Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:43 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asistenţă redusă la meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna Gică Hagi - „Sunt dezamăgit total“

ro

10 Dec, 2017 14:09 1414 Marime text
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, s-a arătat nemulţumit de faptul că la partida de sâmbătă, de la Ovidiu, contra Concordiei Chiajna, dar şi la alte meciuri de pe teren propriu, au venit puţini spectatori.

„Singurul lucru negativ, asistenţa redusă şi nu înţeleg, pentru că în ultimii trei ani la Constanţa se joacă fotbal. Un club tânăr şi mai e şi un om pe acolo pe care îl cheamă cum îl cheamă. S-a născut aici şi a investit ceva în fotbal, la el acasă. Mă aşteptam să fie mult mai mulţi spectator. Am ieşit campionii României şi avem mai puţini spectatori. Le mulţumesc din inimă tuturor celor care vin la stadion meci de meci. Nu cred că există motiv să nu vii. La fotbalul pe care îl jucăm şi la ce satisfacţii au fost la acest club, de când s-a înfiinţat, să nu poţi umple un stadion de 4.000 de locuri… Totul e nou, ai ce să cumperi, poţi petrece trei - patru ore plăcute. Meciul a fost şi sâmbătă, la ora 17.00…“, a spus Hagi.

Probabil sunt nemulţumiţi de ceva spectatorii, nu ştiu, deşi ce facem noi pe teren, lucruri extraordinare, ar trebui să-i mulţumească. Eu, care am făcut sport, nu înţeleg. Va trebui să schimbăm ceva, dacă se poate. Dacă nu, probabil că acesta e destinul, a mai precizat Hagi, care s-a arătat şi ironic:

Probabil că atâta valorez eu. E un stadion mic şi nici pe acela să nu pot să-l umplu… Săracu de mine, am venit la Constanţa şi nu sunt apreciat, nu pot umple un stadion. Jucăm un fotbal de doi lei, nu ştim să jucăm


Hagi a dezvăluit că va discuta pe seama prezenţei spectatorilor şi cu conducerea FC Viitorul, căreia îi găseşte şi ei o vină.

Am văzut că unii spectatori îmi fac şi echipa, ţipă din tribună să-mi arate schimbarea. Cred că trebuie să ne reglăm cu toţii puţin la cum percepem fotbalul şi la care e rolul fiecăruia. Asemenea lucruri nu sunt normale. Sunt dezamăgit total pe seama asistenţei reduse. Echipa a ieşit campioana României cu cele mai multe atacuri poziţionale în play-off, unde erau ditamai echipele. Şi luând cele mai multe mingi în jumătatea adverse. Cu şapte jucători cu media de vârstă de 21 de ani. Dar asta e, mergem înainte. Va trebui să vorbesc şi cu conducerea, că şi ea trebuie urecheată puţin. Trebuie să-şi dea seama că nu lucrează bine. Ceva e în neregulă. Nu e normal să sfârşeşti anul în cel mai bun sezon al nostru cu 600 - 700 de spectatori acasă, a punctat Hagi.          


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristian Șerban 10 Dec, 2017 18:17 Oamenii care ar veni la stadion habar nu au cînd sunt meciurile! Viitorul anunță meciurile sale doar prin internet (prin rețele de socializare ori prin ziare cu cititori preponderent prin internet), astfel că despre meciuri nu află decît cei din clasa de mijloc și din clasa de sus, adică acea categorie de oameni comozi care preferă să stea în fața televizorului sau la mall, iar nicidecum să vină la stadion! Conducerea clubului ar trebui să se îngrijească ca vestea meciurilor să ajungă la oamenii de jos, care sînt mai puțin pretențioși la confort și ar fi dispuși să vină la stadion dacă ar ști de meciuri! Adică ar trebui să împînzească cu afișe despre meciuri locurile des frecventate de oamenii simpli, care nu citesc presa prin internet și nu stau toată ziua prin rețelele de socializare. Nici cîntăreții nu ar umple Casa de Cultură dacă nu ar împînzi orașul cu afișe despre spectacole! Puneți afișe prin toate stațiile de autobuze, prin piețele „agro-alimentare”, prin alte asemenea locuri și veți vedea schimbarea!