Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Aşii alergării“, cu militari în componenţă, au ocupat locul întâi la Maratonul Internaţional Iaşi (galerie foto)

ro

31 Oct, 2018 00:00 2171 Marime text
Proba de ştafetă 4 X 10 km de la Maratonul Internaţional Iaşi i-a revenit echipei „Aşii alergării Galaţi“, pentru care au alergat, în ordine, Liviu Cobzaru (fost militar), Cristi Onofrei (de la Jandarmeria Română), Marian Tănase (maratonist) şi Laurenţiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”).
 
„A fost o competiţie frumoasă, cu un final fericit pentru noi. Am avut un sfârşit de an plin de rezultate bune, încununat cu încă o victorie, locul întâi la proba de maraton ştafetă. Atmosfera deosebită şi oamenii minunaţi de la Iaşi ne-au dat un elan în plus, forţa şi imboldul de a termina pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Suntem fericiţi şi mândri pentru acest rezultat şi pentru ce am realizat pe parcursul întregului an“, a declarat caporalul Laurenţiu Cobzaru.
 
La această competiţie, „Aşii alergării“ s-au reîntâlnit cu cei de la Atletis Iaşi, cu care se împrieteniseră la Semimaratonul de la Iaşi. „O călduroasă reuniune, toţi sportivi, amatori sau de performanţă. Ne-am simţit ca într-o adevărată familie alături de ei şi la fel a fost şi la semimaratonul din acest an. Nu locul sau premiul sunt importante. Cel mai mare cadou este prietenia, ceea ce am primit din partea echipei ieşene. După această alergare, am dansat o horă împreună. S-a legat o prietenie adevărată între sportivi. La anul, vrem să participăm laolaltă la Maratonul Bucureşti. Aşii alergării se unesc cu Atletis“, a mai spus Laurenţiu Cobzaru. La Maratonul Internaţional Iaşi a alergat şi Alina Dana Cîcu, de la Poliţia de Frontieră, care a ocupat locul trei în proba de 21 de kilometri.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii