Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AS Liga Ofiţerilor Old-Boys Constanţa continuă campania umanitară. „Împreună suntem mai buni!“

ro

05 Jan, 2022 00:00 1530 Marime text
 

 
  • Echipa a demarat în luna februarie 2021 o campanie umanitară, prin care familii nevoiaşe din judeţul Constanţa au primit produse de strictă necesitate, iar datoria de suflet a jucătorilor continuă.
 
Asociația Sportivă Liga Ofițerilor Old-Boys Constanța, componentă a Ligii Old-Boys, tradiţionala întrecere de fotbal a veteranilor constănţeni, se preocupă și în acest an de sufletele năpăstuite. 
 
Figură aparte în competiția fotbalistică, având deviza „O echipă mică, dar cu suflet mare”, formația compusă din militari, dar și personal civil din armată ori persoane din afara sistemului militar a demarat în luna februarie 2021 o campanie umanitară, prin care familii nevoiaşe din judeţul Constanţa au primit produse de strictă necesitate, iar datoria de suflet a jucătorilor continuă. Ca și anul trecut, aceștia invită și alte persoane să se alăture demersului lor caritabil, „pentru a bucura niște copii care nu au primit în viața lor o jucărie nouă cadou sau o hăinuță nouă“.    
 
„Împreună suntem mai buni!
 
Nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.
 
Este adevărat că sunt mulți copii care au parte de o copilărie chinuită, dar care știu să se bucure de puținul pe care-l primesc de la oamenii cu suflet mare. Nu știm ce ar fi mai nimerit pentru aceștia, dar indiferent ce cadou ar primi, ar ști să-i aprecieze valoarea.
 
Nu credem că doar de Crăciun trebuie să ne amintim de acești copii, tocmai de aceea Asociația Sportivă Liga Ofițerilor old-boys Constanța a încercat să-i ajute de-a lungul anilor și între sărbători, atât cât s-a putut și ne-am bucurat sincer să o facem.
 
Am întâlnit mulți copilași în primăvara anului trecut, chiar la ei acasă, i-am văzut murdari, desculți și cu hainele rupte, dar bucuroși când au primit o pungă de cadouri în care se aflau dulciuri, jucării, haine și rechizite școlare.
 
Campania umanitară se va desfășura în luna februarie“, se arată, printre altele, în mesajul celor de la AS Liga Ofiţerilor Old-Boys Constanţa. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Asociația Sportivă Liga Ofițerilor Old-Boys Constanța)

 
Citește și:

Constanța
Liga Ofițerilor Old-Boys, 17 ani de viaţă. Sufletişti din Scoția, Italia şi Belgia s-au alăturat şi ei campaniei umanitare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii