Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aron Girsik şi Louis Munteanu, de la Academia Hagi, au marcat în amicalul României de la Buftea

ro

16 Jan, 2017 00:00 2233 Marime text
Doi jucători de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, mijlocaşul Aron Robert Girsik şi atacantul Louis Munteanu, au înscris două dintre golurile echipei naţionale Under-16 a României, care a învins cu 3-0, la Buftea, formaţia Centrului de Excelenţă Buzău.
 
Formaţia reprezentativă trebuia să participe, între 16 şi 21 ianuarie, la ediţia a 18-a a competiţiei de verificare Aegean Cup, din Turcia, de la Kuşadası, însă participarea tricoloră a fost anulată, din motive de securitate, având în vedere situaţia din Turcia. În aceste condiţii, micii internaţionali ai României (pregătiţi de Sorin Colceag) au disputat partida amicală de la Buftea, care a avut două reprize de câte 30 de minute şi a fost arbitrată la centru de Alexandru Tudor.
 
Academia Hagi a avut la această acţiune şapte fotbalişti (dintre cei 22 de convocaţi), în afară de Girsik şi Munteanu mai participând Antonio Vlad, Vlăduţ Cristian Ştefănescu, Alex Gabriel Georgescu (fundaşi), Ionuţ Bogdan Călin şi Răzvan Bogdan Matiş (mijlocaşi). Vlad, Matiş şi Girsik au jucat titulari, iar Ştefănescu, Călin, Georgescu şi Munteanu au fost folosiţi după pauză.
Sursa foto: frf.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii